DESPRE BLOG

ditoBlogul DITO îşi are originile în blogul Welcome.. Hai Pa! care a luat naştere pe data de  4 ianuarie 2008 propunându-şi să fie un blog primitor, util şi cât mai divers, astfel încât să ajute pe toată lumea, iar pe lângă ajutorul pe care îl oferă să aibă şi subiecte de divertisment, ştiri, lucruri incredibile, filmuleţe haioase, utile din viaţa de zi cu zi etc.

În luna martie a anului 2011 blogul a trecut printr-o schimbare radicală, recurgându-se la aceasta datorită mai multor probleme începând de la limitările existente pe o platformă gratuită de blogging (haipa.ro),  şi terminând cu articolele blogului care de-a lungul timpului s-au învechit iar structura acestora a împiedicat evoluţia corectă a blogului, ajungând la imposibilitatea furnizării unui conţinut la obiect cititorilor săi.

Odată cu trecerea timpului şi aşteptările au fost mai mari, aşadar, sub semnul evoluţiei s-a trecut la reorganizarea conţinutului, rescrierea articolelor şi paginilor, precum şi la mularea conţinutului într-un aspect lizibil, curat şi revigorant.

Copyright © 2008-2015 DITO.ro – Unele Drepturi Rezervate. Vezi termeni si Conditii »

Omul din spatele rândurilor

Ce-i drept nu pe toată lumea interesează dar sunt unii cititori care doresc să pună o faţă omului care le vorbeşte prin intermediul rândurilor scrise. M-am ferit să fac pe plac acestor cititori, nu din cauză că aş avea ceva de ascuns ci pentru a păstra o urmă de mister, lăsând pe fiecare în parte să îşi formeze în minte o imagine abstractă despre cum aş arăta. Dacă vreunul din voi şi-a creat o anumită imagine în minte despre cum aş arăta, atunci poate ar fi mai bine să şi-o păstreze indiferent de cât de bună sau cât de rea este, să nu mai caute fiindcă nu aş vrea să dezamăgesc. De asemenea, trebuie ţinut cont că multe articole de pe acest blog sunt scrise cu mulţi ani în urmă, unele actualizate şi altele nu, aşadar sunt scrise de personalităţi diferite în sensul că unul eram la 20 de ani şi altul sunt la 26.

Cum tendinţa web actuală cere socializare şi prietenie, iar pentru că pe blog nu sunt foarte activ din cauza altor preocupări, cei interesaţi mă pot urmări pe Facebook – îmi pot vedea, comenta, aprecia şi distribui postările publice (adică majoritatea că nu prea am nimic de ascuns). Nu accept cereri de prietenie de la străini fiindcă doresc să păstrez lista de prieteni „descurcată”, numai cu prieteni şi cunoştinţe.

Aş putea totuşi să spun şi câteva cuvinte despre mine, pentru a-mi putea contura un profil. Aşa cum era de aşteptat în era aceasta a calculatoarelor, nu sunt un om în vârstă, şi nici nu plănuiesc să ma consider bătrân indiferent de anii care sunt sigur că vor trece şi vor tot trece. Sunt mai tot timpul ocupat cu câte ceva sau gândindu-mă la ceva care trebuie făcut, în ideea de a reuşi într-un final să fac ceva în viaţă cu ajutorul puţinului cunoscut şi a îndemânării pe care o am la dispoziţie pentru a-l pune în practică. Deseori îmi neglijez aspectul fizic, în sensul că nu mă bărbieresc şi nu îmi fac freza dar asta nu este chiar o problemă fiindcă norocul a făcut ca mama natură să mă binecuvânteze cu gene bune. Am fost tot timpul ceva mai narcisist, ceea ce vă recomand şi vouă, să faceţi ce vă place fără a ţine cont de opinia celorlalţi. A ţine la individualism şi la ceea ce vă face fericiţi nu este o ruşine, indiferent de proştii care se hlizesc în grupul lor de tontovani.

În rest, cei care mă citesc îmi cunosc destul de bine calităţile şi defectele morale fiindcă felul de a gândi reiese destul de bine din articolele pe care le scriu. Ce-i drept articolele personale sunt presărate pe ici pe colo fiindcă nu convine la toată lumea să citească gândurile unei persoane, ca să nu spun aberaţiile. Aşadar de dragul traficului veţi găsi pe acest blog un conţinut foarte divers, adaptat la cerere. Cu toate acestea, sper să vă fie la îndemână şi să găsiţi măcar un articol interesant astfel încât să mă bucur că v-am binedispus sau v-am ajutat prin ceea ce v-am arătat pe blog.

62 Comentarii la “DESPRE BLOG”

 1. Tampixa says:

  dragutze desene happy si site’ul e tare smug referitor la tine nu spun nimic, nu te cunosc tongue take care ! happy

 2. tia vampire says:

  am un blog pe blogspot si ma intreb cum sa modific asezarea in pagina.de exemplu acest blog: http://thecoldoneofegypt.blogspot.com/ . cum si-a pus ea alea pe stanga? . scuze daca nu am pus in locul potrivit intrebarea.multumesc

  • admin says:

   dai la personalizati – Selectaţi un nou şablon. De acolo ti-alegi o tema cu sidebar-ul in stanga (elementele alea din stanga asa se numesc), apoi dai la Elemente de pagină – Adaugati un nou obiect gadget si din lista aia pui ce vrei tu, sunt casute pentru text, pentru cod html pe care il faci in editor si il copiezi in gadget-ul adaugat in sidebar si alte chestii..vezi tu lista. Sa nu uiti sa dai salvati dupa ce termini.

 3. Marya_Nicoleta says:

  mah vroiam shi eu sa te laud, sa ma lingusesc putin,sa-ti fac cu ochiu’, sa-ti trimit un pooop da ma razgandi…
  ai primit destul de la altele… acum mai tine si regim big grin
  me vedem la munca pa-pa

 4. Marya_Nicoleta says:

  chiar eram curioasa si sincer mi-a placut ffff mult ce am vazut…
  felicitari te poti lauda cu o realizare de toata frumusetea!!!
  Sunt mandra ca te cunosc

 5. Byencutza says:

  Happy Birthday blogului pt cei 2 anisori impliniti astazi…moooolti inainte!happy
  Thanks,admin, pt tot ce am invatat de aici and…keep HELPing us!big grinkiss

 6. Byencutza says:

  Aaaa,si am uitat sa iti spun k si mie imi place sinceritatea cu care te-ai descris…ne asemanam in multe privintehappy

 7. Marya_nicoleta says:

  buna ce faci??????????
  io plec la munca….
  hai vi si tu k e niculin…
  pooop pa-pa!!!

 8. Marya_nicoleta says:

  super cand intri pe mess sa dai un buzzzzzzzzzz…. e urgent
  pls pa-pa pooop doooolce
  ast… vezi k e super urgent!!!

 9. Marya_nicoleta says:

  greu greu greu
  ………………………

Scrie un Comentariu