10 motive pentru a face sex

mai 9 1.277 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Nu ca ati fi avut nevoie de vreo confirmare, dar in caz ca voiati cateva scuze dovedite stiintific pentru a face sex, iata-le aici! Asta presupunand ca aveti cu cine, si sunteti majori.. sau cel putin apti din punct de vedere anatomic.

1. Slabeste. Sexul arde 300 de calorii pe ora si foloseste aproape toti muschii corpului, dand inimii si plamanilor o adevarata lectie de aerobic.

2. Previne bolile de inima. Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea din Belfast, trei partide „sanatoase” de sex pe saptamana ajuta inima, reducand considerabil riscul de infarct.

3. Previne raceala. Multe studii recente au dus la neasteptata conlcluzie ca sexul, de minim doua ori pe saptamana, e un tratament eficace, intrucat creste nivelul primei linii a sistemului imunitar din organism.

4. E un antidepresiv natural. In momentele dinaintea orgasmului se elimina oxitocina, un puternic antinevralgic si care umple sangele de endorfine.

5. Previne endometrioza. Cercetatorii de la Yale au descoperit ca sexul poate preveni aceasta rara boala.

6. Face minuni pentru pielea ta. Daca te temi de riduri, atunci cu siguranta orgasmul e cel mai bun leac pentru tine.

7. Previne osteoporoza. In afara de beneficiile directe ale efortului, sexul mareste si cantitatea de testosteron, hormonul care e direct legat de duritatea oaselor si a muschilor.

8. Te elibereaza de stres. Ne simtim mai putin stresati in timpul sexului pentru ca acesta inhiba productia de cortizol, un hormon responsabil de nivelul nostru de incitatie mentala.

9. Sexul chiar te poate ajuta sa traiesti mai mult. Conform NHS Direct, endorfinele eliberate in timpul orgasmului stimuleaza celule sistemului imunitar, care ajuta la combaterea bolilor si la o mai mare longevitate.

10. E un leac pentru insomnii. Sexul functioneaza, in foarte multe cazuri, ca un adevarat somnifer. Desigur, asta nu e de fiecare data un lucru prea placut.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “10 motive pentru a face sex”

Scrie un Comentariu