5 Jocuri Anti-Plictiseala

aprilie 11 2.075 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Lasand la o parte jocurile mari, complexe, la care stai cu ochii infipti in monitor fara sa clipesti, mainile incordate pe mouse si tastatura, transpirat tot si ofticat din cale-afara.. exista acolo undeva, dosita in calculator si o mana de jocuri simple, relaxante.. tocmai bune de alungat plictiseala sau de jucat o ora, doua, cand nu ai ce face.

O sa impart cu voi lista asta de jocuri anti-plictiseala, majoritatea gasindu-se la download pe internet, chiar in varianta portabila.. nici nu este nevoie de instalare. De asemenea, s-ar putea sa aveti surprinderea sa le gasiti si pentru telefoanele Android sau iPhone ori ca aplicatii pe Facebook.

Excluzand jocurile despre care am scris deja pe blog, va recomand sa incercati sau sa reincercati urmatoarele, luand in considerare faptul ca pentru fiecare joc in parte sunt mai multe versiuni:

Peggle (cel putin Peggle Deluxe si Peggle Nights Deluxe).

Chuzzle

Bejeweled

Bejeweled 3 – Lightning Mode 4,771,800 Points!!!

Zuma

PopCap – Zuma's Revenge – Gameplay!

Chicken Invaders

Chicken Invaders 4 [Waves 1-30]

Ei bine, acestea ar fi jocurile pe care le gasesc in momentele de plictiseala ca fiind cele mai captivante. Partea buna este ca aceasta lista este potrivita si pentru cei mici care s-au plictisit de joculetele de pe Miniclip si nu numai atat, dar vor rula fara probleme pe janghina de calculator pe care le-ati facut-o cadou de Mos Craciun.


Jocuri Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “5 Jocuri Anti-Plictiseala”

Scrie un Comentariu