A făcut sex cu cadavrul unei femei de 92 de ani

iulie 17 2.552 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Un fost asistent al unui spital american a fost surprins făcând sex cu cadavrul unei femei de 92 de ani.

Anthony Merino, în vârstă de 25 de ani, lucra la spital în data de 28 octombrie 2007 când a coborât la subsol, unde se afla morga. Acolo a desfăcut o pungă în care se afla cadavrul unei femei în vârstă de 92 de ani.

El a recunoscut că şi-a dat jos pantalonii şi că a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul femeii. Acuzatul a declarat că a reuşit să convingă unul dintre paznicii morgii să îl lase să intre în morgă. Atunci când paznicul s-a întors, la puţin timp după ce îl lăsase pe Merino, a descoperit că bărbatul de 25 de ani “făcea sex” cu cadavrul.

Necrofilia este poate una din cele mai dure dizabilitati mentale. Numai pentru cineva care face sex cu cadavre la morga, capele sau in cimitire, poate fi placuta atingerea rece, mirosul patrunzator si inclestarea definitiva. Poate actul sexual trebuie sa se consume cat mortul este „proaspat” (drept dovada ca sunt in stare sa comita crime pentru o partida de sex cu cel care a fost) pentru a simti placerea. Din fericire exista foarte putine cazuri (sau nu se cunosc) de necrofilie.

Merino a fost de acord să primească o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare după ce a pledat vinovat în procesul intentat. Sunt şanse, totuşi, ca el să fie condamnat chiar la numai 11 luni şi jumătate închisoare, urmate de 5 ani de supraveghere.

Merino este supus unei evaluări psihiatrice ce va cuprinde evaluarea anilor de şcoală precum şi analizarea laptopului său şi al logodnicei sale. În funcţie de rezultatul evaluării, în timpul perioadei de supraveghere va urma ore de consiliere şi i se va interzice lucratul la morgă, cimitir, firme de pompe funebre sau orice alt loc în care poate intra în contact cu rămăşiţe umane. Sentinţa va fi cunoscută pe data de 11 iulie, anul acesta.


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “A făcut sex cu cadavrul unei femei de 92 de ani”

 1. paul says:

  nu-i intreg la cap, ar trebui sa primeasca inchisoare pe viata pt ce a facut, nu doar 7 ani

 2. admin says:

  nush ca ar putea sa fie chiar cineva de langa tine care sa gandeasca asa si nici sa nu stii.. daca te uiti la el nu e diferit in vreun fel. Lumea asta se duce de rapa..

 3. paul says:

  ai dreptate se duce lumea de rapa… rau de tot,si ala cu femeia robot e dus de acasa rau de tot,auzi sa stea cu un robotrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorde fapt daca s-ar aduna la un loc toti ticnitii din lume ar ocupa jumate globu pamantesclaughing

 4. Kano says:

  ew…am mai auzit o poveste dar nush unde cum ca , un tip ar fi facut sex cu cadavrul unei tipe iar tipa s-ar fi trezit , cred ca tot la tine pe blog straight face

 5. admin says:

  Da.. cand am vorbit despre orientarile sexuale.Ai fost printre putinii care au avut rabdarea sa citeasca pana la capat, daca nu singurul happy

Scrie un Comentariu