A murit Mariana Cur-de-fier!

decembrie 13 859 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

A innebunit lumea, toate personalitatile mai de pret ale Romaniei au inceput sa moara pe capete. Mai acum cateva zile am aflat din Libertatea ca a murit „Cea mai cunoscută prostituată din Galaţi, Mariana cur de fier, care era nu doar o bună profesionistă, ci şi foarte frumoasă în tinereţe. Cu toate acestea, femeia nu a lăsat în urmă vreo avere, ci chiar va fi îngropată pe datorie.” Imi pare rau sa aud ca dupa ce „s-a laudat ca în perioada 2003-2005, în Italia, a reuşit să strângă 325.000 de euro, în mare parte din partidele de sex oral” a fost inmormantata pe banii altora.

„A fost o femeie cu suflet mare. Nu e cum spuneţi voi, că îi plăcea analul şi alte prostii. A avut cinci bărbaţi şmecheri la viaţa ei, atât! În rest, când avea bani, dădea la toată lumea, de-aia a rămas acum aşa”, comentau oamenii care au condus-o pe Mariana Cur-De-Fier pe ultimul drum. Cea mai faimoasă prostituată din Galaţi a trăit în lux şi a murit în sărăcie lucie. O femeie povestea că Mariana Cur-De-Fier „a ajutat mulţi poliţişti să îşi pună gradele, că era fată bună şi nu le facea probleme” Iar asta încă nu e tot! „Şi politicienii de pe vremuri o ştiau, dar acum să nu mai dezgropăm morţii”, a continuat femeia.

Mariana Cur-De-Fier a practicat cea mai veche meserie din lume încă de pe vremea lui nea Nicu. După 89, când a apărut la balconul Consilului Judeţean din Galaţi şi a urlat de fericire că „s-a dat liber la sex”, Mariana Baboş a ţesut o adevărată reţea de proxenetism şi trafic de persoane.

Femeia şi-a condus afacerea împreună cu fiul ei şi ajunseseră, la un moment dat, să aibă în reţeaua lor mai mult de 200 de fete. Peste 5 milioane de euro a adunat Mariana Cur-De-Fier din afacerile ei cu vânzare de sex.

Matroană şi prostituată, Mariana Baboş a avut clienţii de toate felurile – săraci şi bogaţi, influenţi şi neica-nimeni.

În 2008, Mariana cur de fier a fost arestată împreună cu fiul şi sora ei. În 2010, a fost condamnată la opt ani de puşcărie, pedeapsă care apoi a fost redusă la numai trei ani cu suspendare. În plus, bunurile i-au fost confiscate. Aşa se face că a a ajuns săracă lipită şi murit în mizerie.

Uite asa a mai plecat dintre noi o femeie de exceptie care a adus mii de bucurii. e adevarat.. de moment, pe chipurile a mii si mii de barbati generosi care au ramas indurerati la gandul ca dezvirginatoarea lor a plecat prea devreme intr-un loc mai bun, unde era mai mare nevoie de ea. O mare pierdere pentru toata rasa masculina, nimeni nu o poate denigra pe aceasta fosta diva superba, care a fost la datorie ori de cate ori nevestele au avut migrene. A constituit pentru multi, un medicament, o necesitate.

De asemenea, odata cu aceasta intamplare nefericita, au iesit la iveala si comentariile legate de curvele din ziua de azi: „Multi habar n-au ce tari si frumoase erau prostituatele regimului comunist, nu ca toantele din ziua de azi, de aia se avanta-n subiecte care-i depasesc. Pai pe vremea lui impuscatu era dezastrul asta de la „bac” din ziua de azi,era generatia „etnobot cu drog in bot”?Care a apucat stie,cu o prostituata „comunista” aveai ce discuta, erau cultivate, nu ca zdrentele astea cu fata de ascutitori fomiste din ziua de azi.”


Articole Diverse
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “A murit Mariana Cur-de-fier!”

Scrie un Comentariu