A venit timpul sa facem flotari

martie 15 1.801 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Cred ca a venit timpul sa lasam lenea deoparte si sa ne apucam de facut flotari pentru a indeparta sau cel putin transforma kilogramele in plus in niste forme mai frumoase si mai atragatoare pe care sa le aratam mandri cand vom trece la tricou. Nu ca i-ar mai ajuta cu ceva pe cei din videoclip, pe care probabil nici macar bisturiul nu mai face minuni, dar nu strica niciodata sa faci ceva sport, indiferent de care.

La mine este traditie facutul flotarilor cand vine primavara, si nici anul acesta nu am de gand sa o ratez. Pana nu demult, primavara era si traditia de a da papucii fetelor cu care ieseam dar cum in ultima perioada nu am mai dat importanta acestui aspect, o sa sar peste traditia asta. Bineinteles ca fac flotari si in alte anotimpuri dar iarna este anotimpul in care sunt cel mai lenes si nu fac mai nimic, asadar primavara imi prinde bine ceva efort iar flotarile mi se par cele mai comode. De exemplu daca iesi la alergat e mai aiurea, trebuie sa te imbraci, sa iesi din casa, sa fugi de nebun, sa te alerge cainii, sa se uite lumea la tine ciudat, etc. Sincer sa fiu nu am fost niciodata un fan al alergatului, indiferent ca este vorba de alergat simplu sau in cadrul unui sport. Cred ca din cauza asta nici nu mi-a placut fotbalul si am mers spre baschet si volei in scoala, dat fiind faptul ca terenul este mai mic si poate fi strabatut usor.

Nu zic ca a face flotari e usor, numai sa te ridici de la calculator si sa te intinzi jos sprijinit in maini apoi sa te lasi o data si sa incepi sa te ridici, facand jumatate de flotare si deja iti vine sa renunti laughing Iti vin in minte tot felul de ganduri, mai ceva ca atunci cand incepi sa citesti o carte sau un curs, ceva: ba ca e greu, ba ca dureaza prea mult, ba ca acum tragi pe nas particulele de mizerie din covor si tot asa.. o sa ma opresc aici ca poate va dau idei si nu va mai puteti concentra.

Nu cred ca are rost sa spun cum se fac flotarile, orice baiat stie. Cateva trucuri ar fi legate de felul in care iti pozitionezi bratele (cu cat sunt mai departate cu atat sunt mai solicitati pectoralii, in caz invers lucrezi mai mult tricepsii) si modul cum iti pozitionezi palmele (daca degetele sunt orientate catre in fata, cum se fac flotarile normal, atunci se lucreaza partea de jos a pectoralilor; dar daca degetele sunt orientate catre interior, se lucreaza mai mult partea de sus a pectoralilor) si ar mai fi flotarile facute pe pumni pentru intarirea incheieturilor. Niste flotari mai avansate poti face daca iti inchipui ca este o bara dreapta in fata ta, si cand te ridici incerci sa o ocolesti bagandu-te pe sub ea si trecand in fata, apoi revii la pozitia initiala bagandu-te pe sub ea si revenind in spatele ei.

Exista pe net mai multe feluri de flotari avansate, dar nu recomand sa le faceti daca nu aveti antrenament pentru ca puteti sa va suciti vreun tendon si sa dati in altele.

Spartan Push Up (300 workout)

Pana una alta, niste flotari normale sunt suficiente pentru a te umfla, atat timp cat de tii de ele. Este bine ca inainte sa faci flotari sa faci macar o mica incalzire a bratelor si orice iti vine prin cap pentru a mari putin bataile inimii. Daca te si poti concentra sa faci o treaba buna atunci e perfect, poate ai vreo melodie de rap sau stiu-eu, altceva care iti ofera ceva determinare. La prima serie nu este necesar sa fortezi, dar la a doua faci pana nu mai poti iar cand nu mai poti, te lasi pe genunchi si mai faci cateva repetari. Daca nu faci asta vei inainta cu greu in numarul de repetari pe care le vei putea face. Obligatoriu la maxim 3 zile succesive de flotari una sa fie libera ca sa aiba timp muschii sa isi revina.


Culturism
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “A venit timpul sa facem flotari”

  1. marusca says:

    Mi a trecut si mie prin cap aia cu aspiratul prafului de pe covor, am crezut ca doar la fete poate sa apara scuza asta. ma bucur sa aud ca si baietii pot sa invoce scuze atat de cretinelaughing

Scrie un Comentariu