Accelerator de download

februarie 9 7.154 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

De obicei dureaza mult atunci cand downloadezi un fisier mai mare de pe internet, fiindca majoritatea site-urilor au o viteza de download mica. Pentru a mari aceasta viteza de download de pe internet puteti folosi un accelerator, un program separat care sa se ocupe de download-urile voastre de pe internet si sa caute alte surse de download in timp ce downloadeaza.

Un astfel de accelerator este Download Accelerator Plus. Versiunea gratuita a programului este destul de rapida in comparatie cu Firefox-ul sau orice alt navigator de internet, iar principiul de functionare a lui se bazeaza pe cautarea pe internet a altor surse de download precum fac clientii de direct connect.

Asta inseamna ca atunci cand dati download la Yahoo Messenger de exemplu, in timp ce downloadeaza fisierul respectiv cauta si alte surse pe internet si pe langa ce downloadeaza de pe site-ul Yahoo de unde ati dat voi, mai downloadeaza si de pe alte site-uri care au fisierul Yahoo Messenger pus la download si viteza cu care il ia creste.

De asemenea este util in cazul in care un site incearca sa stocheze ceva pe calculatorul vostru, un virus de exemplu. Fiind program de download separat atunci cand site-ul respectiv incearca sa stocheze ceva pe calculatorul vostru programul se autoinitiaza (nu e nevoie sa il tineti deschis, ca sa isi dea seama cand vreti sa downloadati ceva) si apare fereastra de download in care va intreaba daca doriti sa salvati fisierul respectiv.. faza asta mi s-a intamplat de cateva ori.

Ca si neajunsuri, fiind un program gratuit are reclame, mai recomanda instalarea altor programe de la ei sau de la altii, insa le puteti ignora ca nu sunt deloc enervante.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Accelerator de download”

Scrie un Comentariu