Accelerator video

februarie 12 10.838 Like to Share? 11 Comentarii Text Mare-Text Mic

Se mai intampla uneori, mai ales celor care au o conexiune mai slaba de internet, sa se opreasca videoclipurile vazute pe site-uri precum Youtube. Dai play, merge ce merge si apoi apare semnul acela ca incarca sau merge framat de nici nu iti mai vine sa privesti clipul respectiv. Aceasta se datoreaza liniei rosii inchis din fata liniei de redare a clipului, care arata cat are incarcat din videoclip pentru vizualizare. De asemenea, inainte de a incerca un accelerator video ar fi bine sa incercati o golire a cache-ului browser-ului fiindca se poate sa nu se incarce si din cauza asta, asadar apasati in acelasi timp tastele CTRL si F5 pentru a da un refresh la pagina respectiva.

Cum functioneaza programul

In momentul in care cele doua linii sunt la fel inseamna ca nu mai este incarcat nimic din videoclip si nu mai are ce sa redea, asta in cazul in care nu se incarca pe masura ce reda, fiind la limita.

Un program care se ocupa cu incarcarea mai rapida a videoclipurilor de pe internet este VideoAccelerator de la SpeedBit. Cand va uitati la un videoclip pe internet acesta se autoinitiaza si incepe sa il incarce mai repede, fiind anuntati printr-o fereastra in coltul din dreapta al monitorului sau prin schimbarea culorilor iconitei programului din bara de start.


Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

11 Comentarii la “Accelerator video”

 1. paul says:

  mie imi apare ca are virusicrying.. am nod32

 2. paul says:

  tot nu il pot instala.. imi zice k nu am acces sa-l instalez.. cv de genubig grin

 3. paul says:

  nu, sunt pe administrator.. voi mai incerca… asa am patit sh cu deny a buddy inainte imi dadea ca are virusi, da akm l-am putut instala si merge… e super, m-am sters din lista multorabig grin

  • admin says:

   vezi daca merge sa il instalezi daca dai disable la antivirus, click dreapta pe iconita din start.

  • admin says:

   nush..eu nu i-am dat sa porneasca in startup odata cu windows-ul si am doar iconita pe desktop si ii dau drumul numai cand ma uit la un film pe net care face probleme, si nu am probleme de niciun fel dar nici nu il tin pornit tot timpul.

 4. gabinica59 says:

  puteti sami spuneti si mie de ce numi apare mesajul cu now accelerating?si nici nu mil in craca repede findca nu apare mesajul.de ce?

 5. Nikos says:

  E cam stupid programul asta,l-am folosit o groaza de timp si el de fapt nu ma ajutat cu nimic se intrerupea you tube la fel ca inainte acum folosesc „bywifi” si vad ca nu se mai blocheaza.

 6. Ciprian says:

  dacă e vorba de accelerare doar pt filme din youtube atunci scrieţi in google „youtube feather” şi daţi „join youtube feather” ce vreţi mai simplu ?!?!

Scrie un Comentariu