Activ pe Facebook

mai 30 1.273 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Anunt pe cei care nu stiau deja, ca pagina de facebook a blogului este actualizata des cu clipuri, poze, bancuri, linkuri.. toate amuzante si interesante. Am decis sa postez acolo lucrurile astea pentru ca sunt chestii pe care mai degraba te uiti o data si treci mai departe, fiind vorba de un videoclip Youtube, un link catre un articol interesant de pe alt site, o poza ce merita vazuta, o melodie ce merita ascultata sau pur si simplu un banc menit sa aduca un zambet care sa-ti lumineze pentru o clipa ziua. Consider ca nu are rost sa fac blogul mai stufos cu asa ceva.

Celor care doresc sa primeasca „stirile” acestea, le sugerez in primul rand sa intre pe pagina de facebook a Dito Blog si sa arunce un ochi in arhiva postarilor anterioare pentru a vedea daca sunt pe gustul lor. Daca sunt, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like (daca nu ati dat deja) si apoi sa adaugati pagina la lista de interese (vedeti in imaginea de mai jos unde e meniul).

fb-add-to-interest-list

Daca dati doar Like fara sa adaugati la lista de interese veti primi cam o treime din postarile paginii.. daca e bine sau rau, voi stiti.

Dito pe Twitter

Exista de ceva timp si o pagina de Twitter pe care nu am promovat-o pe considerentul ca nu prea am vizitatori foarte activi pe aceasta retea sociala. Daca sunt totusi printre voi utilizatori Twitter, pot face un efort ca tot ceea ce postez pe Facebook sa pun si pe Twitter.


Anunţuri, Facebook
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Activ pe Facebook”

Scrie un Comentariu