Activare functie de Repeat pe Youtube

noiembrie 30 932 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Multi dintre noi asculta muzica direct de pe Youtube si probabil ca la fel de multi si-ar dori ca poata pune videoclipul pe repeat, astfel incat sa nu fie nevoiti sa dea click pe butonul de play de cate ori se termina melodia.

Pun pariu ca ati cautat butonul de repeat, dar nu exista. Sincer, nu stiu de ce Youtube se incapataneaza sa nu adauge optiunea de repeat, poate se gandesc ca incurajeaza astfel sporirea artificiala a numarului de vizualizari a unui videoclip dar cu siguranta programatorii pot gasi o solutie la aceasta problema, si oricare alta de altfel, tinand cont de faptul ca bugetul pentru a-i angaja sau colabora cu cei mai buni este suficient.. nu cred ca Google e vreun sarac.

Varianta automata de Youtube Repeat

Sunt diverse site-uri aparute ca ciupercile dupa ploaie care fac legatura cu toate videoclipurile de pe Youtube, astfel incat puteti sa cautati si sa vizionati clipuri la fel de usor, doar ca sunt puse pe repeat. Un astfel de site este YouRepeat. Nu trebuie decat sa intrati pe site si sa cautati sau sa introduceti linkul videoclipului de pe Youtube pe care vreti sa il ascultati pe repeat si cam asta e tot. Iar la fel puteti modifica link-ul videoclipului pe care il ascultati, din

www.youtube.com/watch?v=Kd2pFrfosw0 in www.yourepeat.com/watch?v=Kd2pFrfosw0

De asemenea vi se pune la dispozitie un buton pe care sa il asezati intre semnele de carte, si sa il apasati cand vedeti un videoclip Youtube pentru a-l repeta la nesfarsit.


Internet, Muzica
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Activare functie de Repeat pe Youtube”

 1. George93 says:

  Mersi, chiar aveam nevoie big grin

 2. sorin says:

  o solutie la fel de simpla este sa adaugi videoclipul in lista „vizionati mai tarziu” in care selectezi redare automata

 3. Youtube On Repeat says:

  Eu unul folosesc http://youtubeonrepeat.com pentru ca pot repeta doar anumite parti din video-uri (sar peste reclame big grin) si are si un watchlist in care poti salva videoclipurile preferate.

Scrie un Comentariu