AdBlock pentru Internet Explorer

august 7 2.757 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Un AdBlock bun pentru Internet Explorer am cautat zilele trecute dupa ce am fost silit sa deschid rahatul ala de la Microsoft fiindca site-urile care furnizeaza televiziune pe internet merg doar pe browser-ul acela. Adevarul este ca obisnuiesc sa ma uit la un serial pe ProTv care incepe seara la 11 si care se numeste „Doi barbati si jumatate” sau ceva de genul, si nu imi convine sa dau si drumul la tv cand pot sa il vad pe internet iar in timpul reclamelor, care nu sunt putine, pot face si alte lucruri.

Si cum ma uitam eu asa la player-ul de ProTv online, parca ma zgariau pe retina bannerele care il incadrau.. eu daca nu am mai vazut o reclama pe internet de ani de zile mi s-a parut foarte ciudat sa vad dungile alea pe acolo. Asa ca am pornit la cautarea un AdBlock pentru Internet Explorer, am instalat mai multe si erau niste porcarii. Nu incercati sa instalati IE Adblock, Adblock IE, Adblocker for IE de la IE7PRO si altele ca nu sunt bune.

Cel mai bun program de blocare a reclamelor pe Internet Explorer 8 este „Simple Adblock„. Nu are posibilitatea adaugarii de noi filtre precum cel de pe Firefox insa are niste filtre presetate foarte bune, care isi fac treaba.


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “AdBlock pentru Internet Explorer”

  1. Simeona says:

    Multumesc!
    Exact din acelasi motiv, dar pentru alte emisiuni, caut de ceva vrema un adblock pentru IE 8.

Scrie un Comentariu