Ajutor Divers

martie 6 1.227 Like to Share? 64 Comentarii Text Mare-Text Mic

Aceasta pagina de ajutor este una complementara paginilor de mai sus, menita sa acopere intrebari a caror tema nu se regaseste in cadrul celorlalte pagini de ajutor. Este bine ca inainte sa intrebati sa verificati daca nu cumva subiectul intrebarii voastre a fost abordat in cadrul unui articol pe blog. Aceasta pagina este in genul celei in care poti afla parerea mea despre un anumit subiect, doar ca aici se pun intrebari care necesita un raspuns mai la obiect, fara prea multa filozofie.

Daca nu exista o alta pagina mai potrivita, puteti intreba in pagina aceasta despre absolut orice nu se gaseste pe site-ul asta, de la probleme de software la.. cum se face painea. Este posibil totusi sa nu stiu sa va raspund ca nu sunt atotstiutor, dar cand am timp am sa caut un raspuns sau poate va raspunde altcineva.. puteti incerca, si limitati-va intrebarea intr-un singur comentariu.. (facem economie de spatiu).

Întrebările puse aici aiurea în loc să fie puse pe pagina care trebuie, vor fi şterse!


Ajutor
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

64 Comentarii la “Ajutor Divers”

 1. George93 says:

  Ce parere ai despre Greasemonkey? L-ai folosit?

 2. George93 says:

  Folosesti vreun add-on pentru Firefox sa iti ascunzi IP-ul sau pentru privacy?

  • admin says:

   nu, chiar nu imi fac probleme din cauza asta. Am doar suplimente comune gen adblock, flashblock, all-in-one-sidebar, customizable shortcuts, download status bar, download helper, firegestures, newscrollbars, search preview, speed dial, x-notifier, turn off the lights si mai sunt cateva specifice activitatii pe care o desfasor.

 3. George93 says:

  Mersi, majoritatea le am si eu. In plus am „ProxTube”.

  Mai am o intrebare… Cu cateva zile in urma mi-am amintit de cateva cuvinte pe care le citisem cu ani in urma, doar ca nu-mi aduc aminte unde le vazusem. Deoarece iti citesc blogul de pe vremea lui „welcome.haipa” ma intrebam daca nu le citisem in blog-ul tau pe undeva…
  Iti scriu ce imi aduc aminte
  „Damn kids. They’re all alike. … I found a computer”.

  • admin says:

   nup, se poate sa fi vazut altundeva, nu pare genul meu de limbaj.. e mai degraba ceva ce ar zice doody dar am cautat in baza de date si nu exista nimic asemanator pe niciunde happy

 4. George93 says:

  Inteleg…
  Cautand pe net ajungi pe phrack.org si stiu ca am mai fost pe acolo, dar ajunsesem de altundeva :/

 5. Mirabela says:

  Buna. Cand aprind calculatorul imi apare urmatorul mesaj : Warning! Now system is in safe mode. Please re-setting CPU frequency in CMOS setup. Nu imi merge ceasul si data. Asta se intampla doar atunci cand il aprind, daca dau restart nu mai apare acel mesaj.

 6. Mandica Mihai says:

  Am o problema cu Facebook . Apare la deschidere ,,Capatul de sus” ( acasa, gaseste prieteni…etc) , dar celelalte in jos, (diverse postari) este o pagina bleo , iar in locul reclamelor diverse ce apar, sunt doar patratele albe. Ce am de facut?

 7. rody says:

  va rog sa ma ajutati cum sa fac atunci când imi vine un mesaj sa apara plicul în bara jos pe ecran, va multumesc!

Scrie un Comentariu