Ajutor Hi5

martie 6 5.844 Like to Share? 163 Comentarii Text Mare-Text Mic

Foloseste aceasta pagina pentru a intreba despre ceva ce nu ai gasit pe blog in legatura cu hi5-ul.. asta inseamna ca cel mai corect ar fi ca inainte sa intrebi sa arunci un ochi peste titlurile articolelor din categoria Hi5 (care se regaseste sus, in bara de meniuri la „PC&Internet” → „Retele Sociale” ) sau cel putin sa dai un search folosind caseta de cautare din coltul din dreapta sus al paginii.

Daca intradevar subiectul in cauza nu a fost dezbatut in cadrul unui articol poti intreba fara nicio problema lasand un comentariu la aceasta pagina, comentariu la care voi incerca sa iti raspund in masura in care stiu ca la urma urmei nu e nimeni care sa le stie pe toate.

Daca in cautarea ta gasesti un articol despre ceea ce te intereseaza dar nu este structurat bine, sau pur si simplu nu ai inteles ce se explica acolo, te rog sa lasi intrebarea ta la articolul respectiv pentru ca pe viitor sa si modific articolul respectiv pentru a-l face mai descifrabil.


Ajutor, Hi5
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

163 Comentarii la “Ajutor Hi5”

 1. mariana rusu says:

  cum pot sa cumpar din nou un animal care e deja al meu?

 2. Nume says:

  mi-a fost anulat contul hi5.de multe ori in timp ce il foloseam imi aparea ca este greu de gasit,dar dupa un clik,revenea la normal.nu l-am anulat eu.ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru a-mi recupera contul?si adresa de mail nu-mi este recunoscuta.Multumesc!

 3. Diana says:

  Salut! Obligată de situație, trei conturi am deschis pe hi5 – consecutiv – pentru că, după aproximativ 0 lună de utilizare, de fiecare dată, m-am trezit într-o situație neplăcută: EU NU MAI POT TRIMITE MESAJE și COMMENT, dar, ciudat, pot să primesc de la alți utilizatori. Am șters conturile unul câte unul și am creat de fiecare dată un alt cont. Din păcate, situația se repetă! CE SE ÎNTÂMPLĂ OARE? Mulțumesc.

Scrie un Comentariu