Alte icoane de folder pe Windows XP

martie 5 908 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Daca ati simtit vreodata nevoia sa schimbati icoanele alea galbene de la foldere cu altele, si aveti Windows XP, atunci o sa va impartasesc un program care face lucrul acesta foarte rapid si eficient. Este un program de care mie imi place foarte mult pentru ca este vechi, de prin 2006. Apreciez programele astea pentru ca au fost gandite sa isi faca treaba fara a consuma multe resurse, pe atunci nu existau ca acum monstruozitati de calculatoare. Acum programele sunt gandite sa functioneze iar pe partea de resurse consumate se insista prea putin spre deloc pentru ca au de unde sa manance.. in ritmul asta niciodata un calculator nu o sa fie destul de puternic din moment ce odata cu resursele calculatorului cresc si cerintele programelor.

In fine, am simtit nevoia sa schimb aspectul folderelor, sau dosarelor ma rog, pentru ca devenise destul de anost peisajul care mi se afisa in fata ochilor de cate ori deschideam Windows Explorer. Parca simteam nevoia de o schimbare, oricare. Evident, poti da click dreapta pe un folder si din Properties – Customize poti sa dai Change Icon si sa pui ce vrei tu acolo, dar acest procedeu merge doar pentru folderele mari.. daca stai sa iei la mana fiecare folder pierzi o gramada de timp degeaba.

Eu folosesc iColorFolder si este un program care spre deosebire de altele, nu necesita sa alegi tu nu-stiu-ce pachete de icoane sau sa ai vreun patch la Windows. Exista si pentru el niste pachete de iconite, dar sunt optionale. Practic, acest program iti schimba iconita folderelor cu una de o anumita culoare si iti da posibilitatea sa personalizezi aceasta culoare pentru fiecare folder in parte. Folderele care au alte iconite decat cele obisnuite, facute de tine manual, vor ramane la fel.. nu vor fi afectate.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Alte icoane de folder pe Windows XP”

  1. SmileBright !cu Doody says:

    sunt doar pentru windows xp, aight?

Scrie un Comentariu