American Pie

iulie 18 1.984 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Incep azi seria de filme „American Pie”. Daca la alte filme poti sa te uiti direct la ultima parte, atunci cand vizionezi American Pie este musai sa incepi cu prima parte pentru a intelege povestea.

American Pie 1 este o explorare fara prejudecati a celui mai dorit – si mai umilitor – ritual din perioada adolescentei, cunoscut sub numele de ‘pierderea virginitatii’.

In aceasta lectie amuzanta despre viata, dragoste si sex, o gasca de prieteni, satui de reputatia de virgini, se hotarasc sa treaca la actiune. Neexperimentati dar plini de hormoni care clocotesc, baietii incearca in diferite feluri sa se apropie de cate o fata pentru „a o face”. La randul lor si fetele sunt la fel de stresate, dar si confuze, incercand sa se comporte normal in timp ce viseaza ca ‘prima data’ sa fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgica spre acea perioada din vietile noastre cand faceam totul pentru a ne pastra demnitatea dar in cele din urma esuam lamentabil.

Jim este un baiat ca oricare altul numai ca este disperat din cauza virginitatii. De cand parintii sai l-au prins urmarind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit si mai disperate. Acasa, tatal sau bine-intentionat participa cu retinere la educatia sexuala a fiului sau. Nici la scoala lucrurile nu sunt prea roz: experienta cu o studenta ceha, Nadia s-a dovedit a fi un dezastru transmis pe Internet, asa ca singura speranta este Michelle, o tipa vorbareata, membra a unei trupe de muzica, care canta foarte bine la flaut. Un lucru este cert… dupa epuizarea tuturor variantelor posibile pentru a se initia in tainele sexului, Jim nu se va mai uita niciodata la o placinta cu mere in acelasi fel!

Restul ramane sa descoperiti voi, daca nu ati descoperit deja, atunci cand veti viziona filmul. Fetelor este posibil sa nu le placa filmul acesta pentru ca nu sunt multe cele care il inteleg.


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “American Pie”

Scrie un Comentariu