Animăluţe Hi5 – Prostituţie ZOO

noiembrie 7 1.397 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Mai are balta peşte, sau în acest caz, deşi a fost pus la pământ şi nenorocit, Hi5-ul mai are animăluţe din cele mai drăgălaşe, arătând atât de sexy că nici nu ştii la care să te uiţi mai întâi, fiind foarte greu să te hotărăşti pe care să o cumperi. Înainte să mă credeţi zoofil, aflaţi că puteţi cumpăra curve pe Hi5 de la diverşi „peşti”.

Îmi place ideea transformării fetelor de pe Hi5 în „pets”. Deşi zoo, mi se pare un cuvânt foarte potrivit pentru a le descrie dar sunt curios dacă pe profilul fetelor apare invers, oare la „Animăluţe pe care e recomandat să le cumperi” apar băieţi?

animalute hi5

Oricum ar fi, trebuie să recunosc că nu ştiam să fie atâtea animăluţe pe Hi5, să te lase să le bagi mâna la „blăniţă” doar dupa ce le cumperi de la „peşte”. Le credeam ceva mai independente, până la urmă ele trebuie să facă toată treaba şi ar fi normal să îşi păstreze toţi banii. Se pare că există chiar şi pentru începătorii într-ale „pimping-ului” un set gratuit de curve: „Fiecare animăluţ este un membru real al hi5! Obţine setul gratuit pentru începători de mai jos„.

Din colecţia de curve, am dat şi eu ca oricare altul, click pe una care mi-a sărit în ochi, şi anume prima: Alexxa, deşi parcă nici BlueEnigma nu era de lepădat. Deşi numele de Alexxa nu este foarte inspirat regăsindu-se de multe ori în banalele anunţuri de la eroticele din ziar, m-a atras poza care lăsa o oarecare urmă de mister dar în acelaşi timp prezenta un contur al corpului foarte atrăgător ba chiar şi o burtică „pernuţă”.. în genul fetelor crescute la ţară, eco, preponderent cu alimente organice. Bun, şi o aleg, să văd dacă îmi permit să o tăvălesc măcar o dată:

hi5 pets

Holy shit! Peştele Kapa o vinde extraordinar de scump. Ar trebui să fiu patron la Apple sau Microsoft să îmi permit curva asta care mănâncă mai mulţi bani decât mănâncă toate soţiile de fotbalişti români într-o viaţă-ntreagă, cu tot cu pensii alimentare. Probabil cu timpul Alexxa o să se mai rablagească iar peştele va mai lăsa la preţ, văd că deja s-au înscris 5 doritori care aşteaptă liniştiţi la coadă.

Dau refresh la pagina de pornire, încercând să văd gama completă de curve dar nu i-am dat de capăt: lista de curve pe Hi5 se continuă la nesfârşit. Şi dintre toate văzute, nu a fost niciuna pentru oameni cu fetişuri: de exemplu poate mie îmi plăcea una mai cărnoasă, mai mare, mai grăsuţă să am pe ce pune mâna şi să îi simt k-lumea formele când mă împing în ea. Dar ioc! Gama de prostituate se rezumă mai mult la piţipoance în special tinere, probabil fiindcă sunt mai uşor de prostit şi implicit, de prostituat.

Părerea mea de imposibil client este că aceste curve nu îşi justifică preţul, multe dintre ele părând că au fost tăvălite rău de tot, atât de rău încât probabil şi-au pierdut multe din punctele de simţire şi pe lângă faptul că sunt largi, nici măcar nu se mai zbat, nu mai ţipă. Şi hai să fim serioşi, plăcerea în a face sex nu prea e legată de actul în sine ci de faptul că le facem să se chinuie, să geamă şi să ţipe.

Decât să dau banii pe o curvă de pe Hi5 mai degrabă cumpăr una din multele fete care îşi vând virginitatea pe internet, chit că trebuie să am răbdare să o fugăresc prin tot patul până se lasă penetrată. Mi se pare o cheltuială mult mai eficientă, cumpărând ceva fraged, la prima mână.

Lăsând la o parte raportul calitate-preţ, trebuie să recunosc că pe hi5 sunt fete mult mai bune decât pe Facebook de exemplu. Pe Facebook am văzut foarte rar fete pozate în ipostaze sexy, iar puţinele peste care am dat le-am distribuit pe pagina blogului pentru a-şi mai clăti şi fanii mei ochii (cel puţin cei de sex masculin). Pe Hi5 fetele sunt mult mai dezinhibate, probabil fiindcă nu sunt foarte mulţi care le cunosc în realitate (rude, cunostinţe) şi nici nu trebuie să îşi pună numele real la profil.


Hi5
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Animăluţe Hi5 – Prostituţie ZOO”

Scrie un Comentariu