Anti-furt pentru laptop, tableta, smartphone

aprilie 25 910 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Daca te stii aerian sau ceva mai ghinionist atunci s-ar putea sa te intereseze acest program gratuit anti-furt pentru laptop, tableta sau smartphone. Dat fiind faptul ca daca pierzi un astfel de dispozitiv sau iti este furat, politia nu rezolva nimic, cel putin mai ai o sansa in a-l recupera.

Probabil acest program nu este necesar „jmekerilor” care merg la terase/baruri si simt nevoia sa bage mana in buzunar si sa scoata pe masa telefonul, cheile de masina, poate chiar fata de la casetofonul din masina.. si multe alte lucruri pe care doresc sa le etaleze. Probabil ca la valoarea lor nu le pasa daca uita din lucrurile respective la plecare sau le fura cineva de sub nas.. pot oricand sa isi ia altele sau sa isi roage rudele plecate in strainatate sa le trimita altele.

Programul se numeste Prey si este disponibil pentru sistemele de operare Windows, Mac, Linux, Ubuntu, iOS si Android.

Cum functioneaza programul anti-furt

Programul se descarca, se instaleaza si ruleaza in fundal fara sa iasa in evidenta si fara sa consume multe resurse. Acesta este controlat dintr-un panou de control aflat pe site-ul celor de la Prey (va cere sa va faceti cont). Puteti adauga la un cont mai multe dispozitive.

Cand va este furat telefonul, tableta sau laptop-ul, va logati pe cont, si selectati dispozitivul respectiv ca fiind disparut. Asta va activa programul si de indata ce va prinde o conexiune activa la internet va trasmite rapoarte referitoare la localizarea geografica, retea, printscreen-uri cu ce face respectivul (daca aveti noroc puteti prinde cand este logat pe facebook si ii aflati direct numele), ba chiar ii face si o poza cu webcam-ul ca sa il vedeti la fata.

Optional, puteti alege ca programul sa porneasca o alarma, sa afiseze un mesaj pe ecran sau sa blocheze dispozitivul respectiv pentru a nu mai putea fi folosit. Vizualizati videoclipul de prezentare pentru a vedea exact ce optiuni sunt disponibile.


Pentru PC, Pentru Telefon
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Anti-furt pentru laptop, tableta, smartphone”

 1. Iuli says:

  Sunt chiar incantat de un astfel de articol, asta chiar se poate numi articole pe nisa It, chiar daca unii dintre noi afirma ca nu le foloseste.
  Eu spre exemplu nu mi-am pierdut laptop ul, insa tot cred ca este un tutorial super!
  Multumesc frumos!

 2. Nane says:

  Interesant articol big grin

 3. Maadalin Dragos says:

  Si daca telefonului furat ii este rescris soft-ul?
  Atunci nu mai este valabil acest programel… cred…
  Spun asta pentru ca,se stie ca este simplu sa se rescrie un soft al unui telefon (Android,cum am eu),lucru care face sa se stearga tot ce era instalat pe telefon.

Scrie un Comentariu