AntiVirus Test

septembrie 30 88.300 Like to Share? 25 Comentarii Text Mare-Text Mic

Cel mai sigur mod de testare a antivirusului pe care il aveti instalat pe calculator este unul foarte simplu si consta in crearea unui document text in Notepad care sa cuprinda o anumita propozitie dezvoltata de Institutul European de Cercetare a Antivirusilor pentru Calculatoare, propozitie pe care toti antivirusii sunt programati sa o detecteze ca si cum ar fi un virus adevarat.

Ca sa incepeti testul, deschideti Notepad-ul (il gasiti in START – All Programs – Accesories) sau dati click dreapta pe desktop si alegeti optiunea „New Text Document”. In fereastra care apare dati copy-paste la propozitia asta:

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Apoi selectati din meniul File optiunea Save si in momentul asta ar trebui ca antivirusul sa stearga fisierul si sa nu te lase sa il salvezi. Daca te lasa, incearca sa il salvezi cu numele eicar.com avand la File type selectat All Files.

Ar trebui sa arate asa:

Daca ai putut sa salvezi fisierul asta inseamna ca antivirusul tau nu este bun si trebuie sa iti iei un altul ori sa ii reinnoiesti licenta de folosire.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

25 Comentarii la “AntiVirus Test”

  1. alin says:

    comodo it’s free and the best av and firewall. it;s a winner :v

  2. Ovy says:

    Si daca se salveaza,te alegi cu un virus?

Scrie un Comentariu