Are 200 de orgasme pe zi

mai 28 1.140 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Sarah Carmen este o tanara de 24 de ani, atragatoare si aparent normala. Totusi, ea are o calitate pentru care multe femei ar invidia-o, dar care pentru Sarah a devenit un calvar. Din cauza unei afectiuni denumite ‘Sindromul excitarii permanente’, britanica are orgasm de nu mai putin de 200 de ori pe zi, fara a avea contact sexual.

Totul a inceput la varsta de 19 ani. Sarah a povestit pentru publicatia News of the World ca atunci s-a considerat foarte norocoasa ca se putea simti in al noualea cer fara efort. Insa, dupa ce a constatat ca nu se mai poate controla, tanara a mers la medic.

„Stau de vorba cu colegii mei si dintr-o data simt furnicaturi si stiu ce ma asteapta in urmatoarele secunde. Uneori scot gemete in public, iar oamenii se intreaba ce am. E cumplit”, a marturisit Sarah.

Femeia sustine ca ‘Sindromul excitarii permanente’ a fost cauzat de abuzul de medicamente antidepresive pe care le-a luat timp de un an, cand avea 18 ani. Chiar daca are sute de orgasme zilnic, Sarah nu e multumita de viata ei sexuala: „Partidele de amor sunt extrem de scurte. Nu apuc sa ma bucur prea tare de ce mi se intampla, iar barbatii care stiu de boala mea sunt fericiti ca nu trebuie sa faca prea mare efort”.

Britanica a mai spus ca cea mai mare dorinta a ei este sa aiba o viata normala.


Etichete: , Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Are 200 de orgasme pe zi”

 1. alina says:

  WoWsurprisesurprisesurprisesurprise
  Eu abia dak am unul pe saptrolling on the floor
  Shi asta 200 pe zi…
  horrorsurpriselaughing
  biata fata
  hee hee

 2. O__o says:

  surprise nashpa da eu sunt baiat deci nu pre stiu cum e …straight face

Scrie un Comentariu