Biblioteca online

mai 20 2.309 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Din ce am gasit pana acum pe net, doar biblioteca online ASE este foarte buna, gratuita si mai ales, publica. Fiindca celelalte biblioteci online ofera servicii doar pentru studentii lor, fiind necesar un cod de identificare care se procura de la secretariatul facultatii. Este si cazul Universitatii Spiru Haret a carei biblioteca online nu poate fi accesata de oricine.

Biblioteca online a Academiei de Studii Economice va pune la dispozitie o oferta online unica: posibilitatea de a lectura, gratis, manualele si cursurile, aparute in Editura ASE. Adica veti gasi aici manualele aparute in Editura ASE facute publice din coperta in coperta.. ma gandesc ca la salariile profesorilor nu mai au nevoie sa forteze elevii sa le cumpere cartile, si le dau drumul pe net. Ar fi foarte bine daca ar avea toate facultatile o astfel de biblioteca fiindca in aceasta gasiti doar aplicatii pe baza de contabilitate, ma rog, economie in general.

Apropo de cursuri, daca nu v-ati obosit sa treceti pe la facultate este posibil sa gasiti pe Facultate-RegieLive.ro cursurile de la care ati lipsit. Pe acest site gasiti mai multe cursuri online structurate pe facultati. Daca nu gasiti aici nu mai cautati pe net fiindca o sa cautati degeaba. Mai bine mergeti la o colega si rugati-o frumos sa va dea cursurile sa le trageti la xerox, pe care normal i le veti inapoia in cel mai scurt timp, iar asta nu inseamna o saptamana ci o zi, sau daca se poate chiar in aceeasi zi. Nu e mare lucru ca, dupa ce imprumutati cursurile sa va indreptati imediat spre un xerox si sa va faceti copii xerox ale acestora, iar apoi sa le inapoiati.

Daca va trebuie o saptamana ca sa trageti niste cursuri la xerox atunci lasati-o balta fiindca sunteti delasatori si o sa le luati degeaba fiindca am impresia ca oricum nu o sa le invatati.


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

4 Comentarii la “Biblioteca online”

  1. lumycriss says:

    Primele doua linkuri nu mai sunt valabile. happy

Scrie un Comentariu