Biliard

octombrie 1 2.143 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Cand vine vorba de biliard sau pool, cum il numesc englezii, este clar ca te gandesti la un sport care iti place dar pe care nu prea l-ai jucat fiindca nu era gratuit. Desigur, se prea poate sa fi existat o perioada in care impreuna cu prietenii sau colegii si mai ales colegele pierdeati timpul printr-un bar uitat de lume stergandu-va coatele de marginea mesei de biliard.

Cred ca intr-o masura mai mare sau mai mica, cu totii am trecut prin asta si chiar am chiulit de la ore pentru o partida de biliard si o bere rece sau doua, sau trei. Jocul de biliard are ceva anume care te atrage, toata atmosfera creata de masa de biliard, luminata subtil de sus cu zgomotele care le fac bilele si tacurile lacuite creeaza o ambianta relaxanta in care te poti bucura in tihna de infrangerea adversarului.

Ca in orice sport, nu intotdeauna castigi dar presupun ca pentru asta s-a asezat masa de biliard in baruri, pentru a-ti inneca amarul infrangerii intr-o bere sau tarie, fiecare cu preferintele sale. Daca stai bine sa te gandesti, nici nu are ce sa nu iti placa la biliard cand vine vorba de jocul in sine, bautura si femei.. cel putin la vedere daca nu langa tine.

Biliard Online – distractie pe net

Masa de biliard este apreciata si online, in confortul oferit de propria locuinta. Cati dintre voi nu ati apelat la jocul de biliard al Messenger-ului atunci cand ramaneati fara subiecte de conversatie? Dintre toate jocurile pe care le are Messenger-ul de la Yahoo cred ca biliardul este de departe cel mai distractiv.

In ceea ce priveste jocurile online de biliard este foarte probabil sa nu mai gasiti o calitate prea buna a acestora, cel putin nu gratis. Acum vreun an, jucam biliard pe Miniclip.. era un pool care il jucau doar membrii inregistrati, si trebuie sa recunosc ca era o placere sa joc cu parteneri din toata lumea iar sub masa de biliard exista chiar si o caseta de chat prin care puteai vorbi unul cu altul, reusind astfel sa ma imprietenesc cu multi jucatori.

In ziua de astazi nu mai exista acel joc Miniclip fiindca, datorita succesului foarte mare pe care l-a avut, a fost cumparat de o companie terta care din anumite cauze nu a mai pastrat jocul original ci l-a schimbat cu un altul, foarte rudimentar si greoi. Asa se face ca am avut surpriza ca intr-o zi sa intru pe pagina aceea si sa ma trezesc cu o surpriza neplacuta.

Am cautat un alt joc bun de biliard pe diverse site-uri dar niciunul nu s-a dovedit a fi la fel de distractiv precum acela, care avea o dificultate medie avand si linii ajutatoare. Am gasit pe alte site-uri jocuri in genul acela insa fara linii ajutatoare, ori pentru asta este nevoie de timp pana iti formezi mana cu mouse-ul, astfel incat sa nu ratezi pana si cea mai usoara lovitura. In caz contrar, in locul unui joc relaxant te trezesti cu o gramada de nervi.

Spre surprinderea mea, cei de la Miniclip au relansat jocul de biliard online, ce-i drept putin modificat, si fara fereastra de chat, dar punand la dispozitie jucatorilor cateva expresii presetate din care sa aleaga pentru a se intelege.  Lasand asta laoparte, jocul este unul dintre cele mai bune existente pe internet la ora actuala, poate chiar cel mai bun si este gratuit pentru toata lumea, putand juca si ca oaspete netrebuind neaparat sa te inregistrezi. Trebuie recunoscut faptul ca in materie de jocuri online Miniclip va detine suprematia mult timp de acum incolo.

Snooker – alt biliard

Snooker-ul este un joc de biliard cu alte bile si alte reguli. Deseori m-am oprit din butonarea telecomenzii de la televizor atunci cand am vazut ca este snooker pe Eurosport. Daca stai sa te gandesti bine, nu este chiar cine-stie-ce incitant fiindca e liniste, si un om cu un bat incearca sa bage niste bile in gaura. Acum nu stiu mie ce imi place mai mult sa vad, felul in care gandeste bagarea bilei in gaura sau intrarea efectiva a bilei in gaura. Cu toate astea este destul de interesant de vazut atunci cand nu este niciun film interesant si niciun desen animat la televizor.

Biliard artistic – biliardul expertilor

Biliardul artistic este foarte spectaculos si poate, cel mai interesant de urmarit. La televizor rareori vezi cate-un moment de trickshot, asa ca de cele mai multe ori ma indrept catre Youtube pentru a vedea ceva faze interesante. Este uimitor ce pot face oamenii aia, care mai mult ca sigur au avut o masa de biliard acasa de ani buni iar cu timpul au devenit experti in biliard ori s-au plictisit si au inceput sa incerce si altceva.

Trickshot: Artistic Pool Trick Shots Pt 2


Etichete: Jocuri Online
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Biliard”

  1. Alex says:

    Asa este, biliardul, in trecut nu era prea accesibil, insa preturile acum pentru o ora de biliard in niste cluburi bune sunt rezonabile.

  2. levarda c-tin says:

    este o in selatorie,vedeti punctele alea de pe tabla ,aia’ sunt magneti

Scrie un Comentariu