Caine alergand in somn

mai 21 238 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Bizkit este un caine care si-a castigat renumele pe internet prin faptul ca are mereu cosmaruri si alearga in somn, iar stapanii lui ca sa il faca de ras, s-au gandit sa il filmeze si sa uploadeze pe youtube filmuletele, ba chiar i-au cumparat si o casca si l-au silit sa o poarte ca sa nu se accidenteze atunci cand doarme.. doar ca l-au silit sa o poarte si ziua la plimbare astfel incat sa se faca de ras in fata catelelor din cartier. Nu o sa pun filmuletul cu el purtand casca ca sa nu contribui si eu la batjocura.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

2 Comentarii la “Caine alergand in somn”

 1. George93 says:

  De cand ai facut aceste mici schimbari de pe Haipa pe dito, vizitele ti-au urcat sau au scazut? smug hee hee

  • Admin says:

   au scazut, o parte din alegerea mea si o alta din alegerea lui Google care pierde o buna parte din indexari la mutarea de pe un domeniu pe altul. Cand am mutat articolele am sters din ele foarte multe de hi5 cu coduri si tot felul de alte chestii care se cautau la greu pe Google, pe motiv ca pe deoparte acele articole nu mai erau valabile si vizitatorii trebuiau sa caute prin ele articolele care sunt inca de actualitate si pe de alta parte ca nu am castigat mare lucru atunci cand mi-au adus vizitatori multi.

   Inafara de asta, acest blog a trecut in plan secundar si lucrez la alte instrumente Dito mai serioase pe care voi cauta sa le fac cat mai populare pe anumite segmente. Bineinteles, pe langa acelea va „trai” si blogul.

Scrie un Comentariu