Cati bani cere o fata ca sa stea cu tine

octombrie 8 1.902 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Legatura stransa dintre fete si bani nu este universal valabila, in functie de fata cu care doresti sa stai se poate ca asteptarile sa nu fie foarte mari. In primul rand trebuie clarificat faptul ca, desi in ipocrizia lor, unele fete o dau ca baiatul nu trebuie sa aiba averi pentru a le deveni iubit, de fapt acest lucru se traduce in „baiatul nu trebuie sa aiba gramezi de bani, doar strictul necesar.. dar si daca are gramezi e cu atat mai bine”. Cu alte cuvinte, oricat de bun, de sufletist si alte adjective din-astea ar fi, degeaba este daca e sarac si fara posibilitati.

Baietii catalogheaza fetele din punct de vedere financiar astfel:

 • Fata Normala, adica fata respectiva nu are de niciunele si trebuie sa ii cumpere, sa o ia la ei in casa si bineinteles, sa o intretina fiindca saraca de ea spera sa se marite si sa devina casnica, nici vorba sa isi gaseasca serviciu si chiar daca si-ar gasi ar fi ca si cum nu l-ar avea;
 • Fata Independenta, adica fata are un serviciu care ii permite sa se intretina singura bine-mersi si poate chiar sa aduca cei mai multi bani in casa, nu este o povara din punct de vedere financiar.

Fetele catalogheaza baietii din punct de vedere financiar astfel:

 • Loser, sarac, lepra, de nedorit este baiatul care nu are de niciunele si trebuie sa ii cumpere, sa il ia la ele in casa si bineinteles, sa il intretina fiindca nu isi gaseste serviciu sau chiar daca si-ar gasi ar fi ca si cum nu l-ar avea.
 • Normal, adica baiatul are deja o locuinta si un serviciu din care poate trai, il mai ajuta si parintii cu bani.. adica se descurca normal si se pot lipi si ele pe-acolo.
 • Bogat, Super este baiatul care face bani atat de multi incat nu vor exista griji legate de bani niciodata iar fata va duce o viata in lux. Desigur, exista si pentru baieti fete bogate dar nu se gandesc la asta, in schimb majoritatea fetelor la tipul asta de baiat tanjesc prima si prima oara.

Asadar, majoritatea fetelor sunt in cautarea unei vieti gata facute, adica stau si analizeaza pe indelete toate aspectele si cand sunt sigure ca e totul OK se baga si ele acolo in viata baiatului ca musca-n.. borcanul cu miere. Daca nu le convine ceva, atunci baiatul trebuie sa schimbe pe spinarea lui inconvenientele pentru ca „printesa” sa se simta confortabil in noua sa viata.

Pe de alta parte, intr-un procent mai mic, exista si fete care sunt dornice de a trudi impreuna cu baiatul la crearea unei vieti frumoase, asta insemnand ca fiecare sa puna cate ceva si tragand in acelasi sens sa ajunga sa isi construiasca casuta lor cu de toate. Nu se intampla intotdeauna ca atunci cand o „fata normala” se intalneste cu un „baiat sarac”, fata sa fuga mancand pamantul fara sa auda de nimic si facand ca toti dracii.

Rareori se intampla sa existe si fete care nu fug si accepta situatia lucrand impreuna la gasirea unei solutii de rezolvare, locuind chiar cu chirie si hranindu-se cu dragoste. Daca gasesti o astfel de fata pentru care este de ajuns faptul ca incerci si te zbati sa reusesti in viata chiar si fara succes, atunci nu ai nevoie de multi bani ca sa stea cu tine, nu va cere bani pentru a fi fericita si chiar daca nu vei avea prea multe, ar trebui sa te simti implinit ca ti-a fost dat sa cunosti ceva extrem de rar in ziua de astazi: iubirea adevarata.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

Un Comentariu la “Cati bani cere o fata ca sa stea cu tine”

 1. Rebecca says:

  Eu nu sunt genul de fata sa stea cu un baiat numaai pentru Bani. Daca el ma face fericta si ma simt extraordinar in preajma lui nu-mi trebuie mai mult.. happy happy kiss kiss

Scrie un Comentariu