Ce trebuie sa faca un cavaler de onoare

august 26 29.356 Like to Share? 17 Comentarii Text Mare-Text Mic

Pe scurt, iata ceea ce trebuie sa faca un cavaler de onoare sau mai bine zis care sunt atributiile lui in toata tavatura asta declansata cu ocazia nuntii unui prieten, ruda etc.

– isi ofera ajutorul in chestii legate de organizarea nuntii, petrece timp pe langa mire (care sta pe langa mireasa care sta pe langa domnisoara de onoare) iar daca domnisoara de onoare e acceptabila trebuie sa faca sex cu aceasta. Daca mai pica si altele si are timp poate sa se culce si cu acestea insa atributia lui principala este sa cucereasca intr-un timp foarte scurt si sa faca sex cu domnisoara de onoare.

– trebuie sa ii faca mirelui o petrecere a burlacilor, cu bautura din plin si femei sexi cat cuprinde si cat mai dezbracate. Bineinteles, petrecerea va fi surpriza pentru mire si nu se va tine cu o seara inainte de nunta.. trebuie ca mirele sa aiba timp sa se trezeasca din mahmureala ca sa fie fresh in ziua nuntii si sa nu dea de banuit miresei.

– in ziua nuntii, trebuie sa il duca pe mire la biserica si sa aiba grija ca acesta va ajunge acolo inaintea miresei.

– odata cu intrarea miresei in biserica, cavalerul de onoare trebuie sa stea in stanga mirelui si sa nu se miste de acolo pana cand nu se termina ceremonia

– tine verigheta miresei, pe care o va inmana la momentul potrivit mirelui pentru a i-o pune.. pe deget miresei, dupa cum este aratat si in exemplul din video

– danseaza cu domnisoara de onoare, daca nu cumva a ofticat-o dupa ce a facut sex cu aceasta, ducandu-se cu altele (surori, verisoare etc. ale miresei)

– trebuie sa tina un toast, un discurs in care sa le ureze casa de piatra mirilor si sa bage si cateva glume pe alocuri care sa distreze invitatii. Trebuie sa fie foarte atent la ce scoate pe gura fiindca ciocoharla de mireasa este cu ochii pe el.

– trebuie sa aiba grija ca, in cazul in care mireasa este rapita, sa nu fie dusa la un bar de striptease masculin sau orice altceva ce i-ar face placere.. ci sa fie dusa la o plimbare nocturna printr-un parculet ori printr-un bar anost unde sa isi bea un suc si sa isi dea cateva aere ca e mireasa „uhuuuu!”

– trebuie sa manance, sa bea si sa se imbete ca porcu apoi sa danseze in hora pana ii sar talpile de la pantofi si sa plece acasa cu cel putin o fata frumoasa langa el.


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

17 Comentarii la “Ce trebuie sa faca un cavaler de onoare”

  1. nioco says:

    EU Maine sunt cavalier de onoare

Scrie un Comentariu