Cel mai gras om din lume

mai 30 3.665 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am mai vazut oameni grasi dar astia parca sunt prea de tot.. desi se fac fel de fel de teste la Brainiac despre cum e mai bine sa fii: slab sau gras iar in unele se constata ca e mai bine sa fii gras nu e bine deloc.. nici estetic si nici din punct de vedere medical pentru oamenii respectivi. Nici macar nu pot sa se intoarca pe partea cealalta noaptea, iar unii nici nu se pot tine pe picioare.. desigur, dupa ce vor vedea clipul acesta unii dintre voi vor zice.. „Ah, si eu ziceam ca sunt gras(a), ia uite pe aia cum sunt”.. asta nu e un motiv sa nu mai luptati cu kilogramele de grasimi care nu va ajuta la nimic si doar le carati dupa voi peste tot pe unde va duceti.

Unii cred ca daca au colacelul de grasime pe burta rezista mai mult atunci cand sunt infometati.. da de unde, tot asa e. Nu va ajuta la nimic kilogramele alea, decat va urateste si va ingreuneaza. Chiar daca ar fi sa ma insel nu cred ca o sa faceti greva foamei prea curand ca sa aveti nevoie de surplusul acela adipos.

Cel mai gras om din lume este un mexican de 41 de ani cu o greutate de 560 de kilograme, şi ar putea deţine în ediţia următoare un alt record în materie de cea mai mare scădere în greutate, de peste 200 de kilograme.

Manuel Uribe a indicat că a primit un certificat din partea Guinness la domiciliul său din Monterrey (nordul Mexicului). „Sunt bucuros că figurez în Cartea Recordurilor drept cel mai gras om din lume şi sunt fericit pentru că am slăbit peste 200 de kilograme”, a declarat el. În 2006, el a cerut ajutor medical ca să nu moară din cauza obezităţii sale, boală de care suferă de 20 de ani.

Într-un an, el a pierdut mai bine de o treime din greutate, graţie unui regim alimentar strict şi unui tratament medical personalizat. Manuel Uribe nu poate să meargă şi trăieşte izolat în casa sa, supravegheat de mama sa. Până la vârsta de 22 de ani, el a lucrat în SUA şi cântărea atunci 130 de kilograme la 1,94 metri.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Cel mai gras om din lume”

 1. pysoy says:

  Doamne fereste…acu nu ma mai „plang” k am doar 37 kg,desi am 18 ani…mai bine asabig grinbig grin

 2. admin says:

  probabil eşti şi scundă.. Nu îţi face probleme că o să mai iei în greutate.. Dacă nu de acum încolo, sigur după ce vei avea primul copil hee hee iar fetele slabe vor fi mereu apreciate. Era rău dacă erai scundă şi grasă.. Ai fi arătat ca o răţuşcă.. dar sunt băieţi cărora le place genul ăla de fete. Iar tu nu poţi arăta chiar aşa de rău din moment ce aşa-zisul prieten al tău a vrut să facă sex cu tine.. Asta înseamnă că eşti atrăgătoare şi nu e cazul să te plângi.. ai încredere în tine.

 3. Kano says:

  am revenit man dupa o perioada destul de indelungata , ce pot sa zic despre grasi , unii sufera de obezitate iar asta nu este vina lor fiindca riscul obezitatii s-a marit peste tot in lume , cat despre cei care sunt asa desi pot schimba ceva , inconstienti .

 4. shell_seeker says:

  o, doamne, si eu care m-am plans toata vara ca am 54 de kg(nu ma consider neaparat grasa pentru ca sunt si inalta, dar sunt cu 2kg mai grasa decat mama, asta e grav=)&#41winking

 5. alina says:

  shi eu care ma plang ca sunt prea slaba surpriselaughing

 6. dayanna says:

  dada laughing si eu ma mai plang ca sunt prea slaba 44 d kg laughing dar can vezi oameni ca astia worried

Scrie un Comentariu