Cercuri de Prieteni iOrbix

aprilie 20 680 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Pentru inceput, adica acum pana nu adaugi o mie de persoane in lista de prieteni pe profilul iOrbix, este bine de stiut cum poti sa iti organizezi prietenii pe care ii adaugi astfel incat sa iti fie mai usor sa cauti prin ei. Pe Hi5 exista acele Cercuri de Prieteni carora le poti trimite mass-uri, si cu ajutorul carora poti gasi mai usor prietenii din lista. Ei bine, pe iOrbix exista acele cercuri de prieteni doar ca se numesc Grupuri de Prieteni. (Groups)

Deci, daca intrati pe pagina cu prietenii vostri de pe iOrbix, veti observa acolo in stanga, in caseta din mijloc indemnul „Create Groups to organize your friends.” iar sub el link-ul de creare a unui grup nou „Create a new Group »” (Creează un Grup nou »). Dand click pe acest link va apare o caseta in care sa introduceti numele grupului.

Eu o sa fac un grup numit „Prieteni Cunoscuti” astfel incat sa pot baga aici persoanele pe care le cunosc in viata de zi cu zi, nu ii mai structurez pe colegi, prieteni, etc. fiindca nu am nevoie. Voi poate o sa vreti sa va faceti grupuri separate pentru fiecare. Dupa ce scrii numele grupului trebuie sa apesi butonul albastru „Create„. Acum grupul facut apare in lista.

O sa mai fac prin acelasi procedeu un grup pentru straini, altul numit „Baieti” si unul numit „Fete” pentru persoanele care ma adauga ca prieten fiindca m-au gasit pe internet si nu le cunosc, bineinteles baietii la baieti si fetele la fete. Voi va faceti ce grupuri mai vreti voi.. or sa va apara apoi toate acolo in lista.

Acum cei cativa prieteni pe care ii aveti incepeti sa ii organizati bagand pe fiecare in parte in grupul in care se potriveste. Faceti asta dand click sub poza prietenului pe link-ul „Add to Group„. Din fereastra care se deschide dati click pe sageata din casuta alba si alegeti grupul in care vreti sa il bagati pe respectivul. Daca vreti sa bagati o persoana in doua grupuri, cum as vrea eu sa bag pe cineva la „Baieti” si „Straini” in acelasi timp, apasati o data sageata si selectati primul grup, apoi apasati din nou sageata si selectati al doilea grup. Apoi apasati butonul „Save” pentru a salva.

Daca vreti sa stergeti pe cineva din lista unui grup dati click pe linkul „Remove from Group” din caseta lui. Atentie insa, acesta va fi sters doar din lista grupului respectiv, nu din lista voastra de prieteni de pe profil. Daca vreti sa stergeti pe cineva de tot din lista prietenilor pe care ii aveti pe profil dati click pe „All Friends” sa apara toti prietenii indiferent de grupurile in care sunt si abia apoi dati „Remove”.

Deocamdata nu exista optiunea de adaugare la un anumit grup atunci cand acceptati sau trimiti cererea de prietenie.. am vorbit cu administratorul si si-a notat sugestia mea.. acum nu stiu cand o sa o implementeze.

Pana atunci ii alegem asa din lista de prieteni si ii bagam la prieteni pe astia care ii avem deja, apoi pe masura ce mai adaugam altii in lista dam click la „Newest Friends” pentru a-i vedea doar pe ultimii pe care i-am adaugat. Este util asta pentru ca daca stam sa ii cautam printre toti prietenii adaugati pe aceia care nu sunt in vreun grup ne creste barba.

Apropo, la prietenii care sunt adaugati deja intr-un grup apare in locul linkului de adaugare la grup, linkul de editare al grupurilor in care acesta este: „Edit Groups„.

Update: Intre timp a fost implementata limba romana pe iOrbix si a fost implementata si functia de adaugare a unui prieten direct in grup odata cu trimiterea solicitarii de prietenie.


iOrbix
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

2 Comentarii la “Cercuri de Prieteni iOrbix”

 1. Rosu Anna says:

  dada`big grin

  tare iOrbix`u asta confused

 2. snowflake says:

  am si eu o intrebare…

  exista skin`uri pt iorbix?big grin

  big grin

Scrie un Comentariu