Cireasa de pe Tort – Online

decembrie 15 873 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Cei carora le place sa se uite la Cireasa de pe Tort de pe Prima TV o sa se bucure sa auda ca pe site-ul oficial al emisiunii inregistrarile video pot fi vizionate online la 5 zile dupa difuzarea lor la TV. Astfel puteti vedea toate emisiunile, clasificate pe sezon, in caz ca ati ratat vreuna sau sunteti curiosi sa vedeti daca a fost invitata o anumita vedeta, si cum s-a descurcat in bucatarie.

Din ce am vazut pe Youtube, unele emisiuni au fost prelucrate si s-au pastrat doar fazele mai interesante, asa ca daca nu aveti rabdare, timp sau pur si simplu nu va intereseaza prea mult sa vedeti o emisiune cap-coada, puteti da un search dupa „Cireasa de pe Tort” pe Youtube. Este dragut din partea celor de la Prima TV ca nu si-au invocat drepturile de autor pentru a scoate de pe Youtube acele videoclipuri, cum este cazul altora care doresc sa isi pastreze traficul doar pentru pagina lor de internet.

Pentru cei care se intreaba daca emisiunile de pe internet sunt cenzurate, chiar nu stiu sa va spun, dar tind sa cred ca din profesionalism sunt, chiar daca nu le sufla CNA-ul in ceafa.


Culinare
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Cireasa de pe Tort – Online”

Scrie un Comentariu