Click

februarie 21 666 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am avut ocazia aseara sa revad unul din filmele care mi-au placut mie asa de mult: Click. Este o comedie SF, la inceput o sa va vina sa radeti dar pe la mijlocul filmului nu o sa mai fie asa. Il recomand celor care inca nu l-au vazut caci este o adevarata lectie de viata.

Il gasiti pe dc sub forma de doua cd-uri iar acum este difuzat si la HBO sambata 23 la 16:45, miercuri 27 la 18:15, joi 28 la 11:20.

Si ca sa nu va raman dator cu un film nou.. uitati un film bun care o sa fie la cinema incepand din 29 februarie: Jumper

Despre ce e vorba? O anomalie genetica ii permite unui tanar sa se teleporteze oriunde doreste. El descopera ca acest dar exista de secole si se trezeste intr-un razboi aprig, ce dureaza de ani de zile, intre Jumpers si cei care au jurat sa-i nimiceasca.

Jumper Official Movie Trailer


Filme de văzut
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Click”

 1. zafox says:

  am plans la film straight face

 2. fanika says:

  ms pt comm si apropo frumos blogul (tau) si referitor la acest film da ai dreptate a fost super tare winking

 3. fragilest8 says:

  Mon dieu… dupa mine filmul asta nu e chiar exceptional ca tema… e chiar simplu pana la copilarie happy Cu toate astea, e cel mai bun exemplu ca nu trebuie sa te dai peste cap sa contruiesti ceva emotional… Adam Sandler a reusit in secventa cu tatal lui sa-mi lase ceva urme… si sa-mi dea de gandit. Dovada ca lucrurile simple pot atinge mai mult decat orice…

 4. admin says:

  A trecut ceva timp de cand am auzit ceva in franceza.. eu credeam ca toata lumea foloseste englezismebig grin Multumim pentru ca ne-ai impartasit parerea ta.. nu are rost sa comentez ca eu mi-am exprimat parerea in articol.

Scrie un Comentariu