Cod – invita toti prietenii deodata sa dea Like

martie 22 15.241 Like to Share? 10 Comentarii Text Mare-Text Mic

Inainte de a te bucura ca ai gasit codul pentru a-ti invita toti prietenii de pe Facebook sa iti aprecieze pagina, fara sa stai sa apesi butonul din dreptul fiecaruia, unul cate unul (ceea ce poate fi un proces destul de lent daca ai cateva mii de prieteni) trebuie sa stii ca se prea poate ca rezultatele sa nu fie cele pe care ti le imaginezi. Adica, in baza celor 2000 de prieteni, te gandesti ca vei primi macar 1000 de like-uri noi, nu? Ei bine, nici pe departe.. ar trebui sa fii multumit daca ti-ar da like macar 200.

Se intampla asta pe deoparte din cauza de rea-vointa, gen „da-l in aia a masii ca nu ma intereseaza pagina lui si nu ii dau like, sa ma lase-n pace.. daca mai trimite o data il banez” si pe de alta parte din cauza faptului ca cererile sunt adesea cumulate cu altele primite – adica utilizatorul intra si vede pe undeva intr-un colt ca „X si alti 5 te-au invitat sa apreciezi pagini”. De asta, cel mai bun moment de a trimite invitatiile este seara cand cei mai multi prieteni sunt online si primesc notificarea in timp real.

O alta discordanta intre ce se intampla in realitate si asteptari este legata de transmiterea stirilor, noutatilor etc. catre fani. Cei mai multi se gandesc „imi fac o pagina de facebook ca sa transmit tuturor celor care dau Like stiri, noutati, ganduri, etc”.  Ei bine, nu e asa: daca nu cumva esti dispus sa platesti, ceea ce postezi pe pagina respectiva va ajunge in fluxul de stiri a 5% din fanii tai. Da, vezi bine! nu am mancat vreo cifra.. 5 la suta. Iar acest procent depinde si de tipul de postare – daca e text simplu sau poza incarcata atunci va fi transmisa catre cei 5%, insa daca este link sau videoclip procentul poate sa ajunga si undeva la 1,5%. Nu a fost dintotdeauna asa, dar acum pagina de facebook este practic o optiune premium – nu este un serviciu in totalitate gratuit, iar ceea ce e gratis este practic ad-supported, in sensul ca toate butoanele de like-uri si alte scripturi facebook pe care le insirati pe site-urile voastre folosesc la urmarirea utilizatorilor facebook pentru a vedea ce lucruri ii intereseaza pentru a li se livra apoi reclame la obiect, de care sa fie interesati.

Cum inviti toti prietenii deodata sa dea like la pagina

Te loghezi pe Facebook, intri in pagina ta, ai grija sa ai panoul de admin de deasupra paginii vizibil ca sa poti apasa link-ul din dreapta (Invite Friends – See All). Cand dai click pe See All se va deschide o fereastra cu toti prietenii tai. Dai un click in lista intr-un spatiu gol (doar ca sa activezi lista, nu sa intri pe vreun prieten) si apoi apesi pe tastatura Space pana cand se incarca toti prietenii in lista respectiva – merge si scroll din mouse dar am gasit varianta asta ca fiind ceva mai rapida la incarcarea listei intregi.

Odata ajuns in josul listei apesi pe tastatura CTRL+SHIFT+K. Asta va aduce in prim plan o fereastra de unelte pentru dezvoltatori, cu tabul de Consola activat (pe Firefox, nu stiu pe alte browsere ce scurtatura este.. cautati-o in meniu daca nu merge). Aici este un rand jos cu un semn » in care dati copy-paste la codul urmator:

javascript:var inputs = document.getElementsByClassName('uiButton _1sm');
for(var i=0; i<inputs.length;i++) {
inputs[i].click();
}

Apsati Enter. In momentul acesta aveti rabdare.. daca lista e mare, se poate ca browser-ul sa nu mai raspunda la comenzi, sa va apara ferestruici gen „scriptul cutare nu mai merge, continua, opreste”. Nu va speriati, e chestia de un minut, doua.. in functie de numarul de prieteni care trebuie invitati si de performanta de procesare a calculatorului vostru. Dupa ce termina, va aparea in dreptul fiecarui prieten cuvantul „√ invited” sau daca aveti noroc sa fie online si a dat Like, va aparea in dreptul lui cuvantul „√ liked”. Cam asta e toata treaba, mai ramane doar sa asteptati sa vedeti cum creste numarul de like-uri.. incet sau foarte incet.

Nu abuzati de acest cod fiindca se poate sa primiti ban de la Facebook si sa nu mai puteti invita prieteni pentru o anumita perioada.


Etichete: , Facebook
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

10 Comentarii la “Cod – invita toti prietenii deodata sa dea Like”

 1. Mada says:

  Se pare ca aceasta metoda nu mai este valabila. A disparut butonul „Ïnvite friends”. Cel putin la mine si pe alte 2 conturi de pe care am verificat, nu mai apare.

 2. catalin says:

  merge si acum, azi am dat eu .

 3. vio says:

  Nu mai merge. Nu mai apare fereastra cu lista de prieteni. Merge doar pe ‘manual’.

 4. jack says:

  o explicatie ca curu..si nici nu merge

 5. Andrei Cenusa says:

  Intersant. Unora le merge si altora nu. O sa incerc si eu.

 6. Biospot says:

  Nici la mine nu a functionat sad , si de ceva vreme nu te lasa facebookul sa ii mai inviti inca o data sad

 7. Andreea says:

  Functioneaza… azi am dat eu (Y)

 8. Bogdan says:

  Cum se poate trimite din nou cerere unora care nu au dat like la pagina cand au primit? cum li se poate atrage atentia din nou despre pagina? In rubrica de Invite friends apare Invited dar nu se mai poate invita din nou.

 9. Marian says:

  Bogdan , nu ai cum sa stergi invitatia deja trimisa sau sa le atragi atentia!Tehnica inca merge , o folosesc de cateva zile!

 10. Ram says:

  Aveti idee cum se poate anula o invitatie de a da like unei pagini?

Scrie un Comentariu