Concurs Top Model

iunie 13 463 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Nu de ieri de azi rasar tot felul de profile pe multe retele sociale prin care se organizeaza un fel de concurs de fotomodele in urma caruia sunt desemnati miss si mister cei cu pozele cele mai votate de prieteni terorizati pe mess cu mass-uri de genul „da un vot, da o nota, lasa-mi un comentariu la poza, etc”.

De cateva luni deja, iOrbix tine un concurs Top Model organizat intr-un mod elegant, la care utilizatorii pot participa liber iar in cazul in care sunt castigatori avatarul lor este etichetat cu o coronita prin care lumea ii va recunoaste oriunde pe site. Bineinteles, exista si o pagina cu castigatorii fiecarei luni de cand s-a infiintat concursul astfel incat ceilalti sa poata rasfoi si admira profilele celor mai frumosi utilizatori iOrbix.

Spre deosebire de alte concursuri, toti utilizatorii site-ului sunt rugati sa voteze, avand mereu un link in prima pagina a contului cu modelele care au nevoie de voturi. Asadar, nu va castiga neaparat cel care va avea cei mai multi prieteni pe mess dornici sa lase comentarii si sa dea note. Inafara de aceasta, acest concurs de frumusete se deosebeste prin intermediul mai multor agentii de fotomodele la nivel international care stau cu ochii pe castigatorii concursului in cautarea de noi talente astfel incat se acorda sansa participantilor cu adevarat deosebiti sa devina modele profesioniste.


iOrbix
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Concurs Top Model”

Scrie un Comentariu