Conexiune automata la RDS

august 31 1.844 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Nu-i asa ca prima grija pe care o aveti dupa pornirea calculatorului este sa cautati iconita de conectare la RDS, sa o apasati si apoi sa dati Connect pentru a va conecta la internet? Vorbesc acum cu cei care au internet prin dial-up de la RDS. Este vorba de vreo 10 secunde pierdute ori de cate ori  dai drumul la calculator dar inmultit cu anii de abonament presupun ca este ceva. Pana nu demult si eu treceam prin rutina asta pana m-am saturat si m-am interesat cum sa fac sa se conecteze automat.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a va conecta automat la RDS:

 1. Daca sunteti conectati acum la internet trebuie sa va deconectati: apasati iconul RDS si din fereastra care apare dati Disconnect. Nu va faceti probleme, o sa puteti vedea in continuare pagina asta.
 2. Apasati din nou iconul RDS iar in fereastra aceasta dupa care va conectati de obicei, asigurati-va ca aveti bifat „Save this user name and password for the following users”.
 3. Dati click pe „Properties” iar la meniul „Options” debifati „Prompt for name and password, certificate etc. „
 4. La restul optiunilor nu umblati, doar dati OK. Acum ar trebui sa se conecteze singur la loc.
 5. Tineti minte asta: cand o sa vreti sa apara din nou fereastra aceea de conectare dati click pe iconul RDS cand sunteti conectati la internet si alegeti „Properties” apoi bifati la loc „Prompt for name and password, certificate etc.”.

Acum ca sa se conecteze odata cu pornirea calculatorului trebuie sa faceti urmatorul lucru:

 1. Mergeti in Start – All Programs si cautati Startup. Dati click dreapta pe el si „Explore”. Ar trebui sa fie gol sau sa aiba doua-trei shortcut-uri in el.. daca sunt multe inseamna ca de-asta se incarca Windows-ul asa greu. Fiecare shortcut care este trecut aici se incarca odata cu Windows-ul.
 2. Dati copy-paste la iconul de RDS in acest folder Startup.

Asta e tot, sper sa va fie de folos!


Etichete: Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Conexiune automata la RDS”

 1. SmileBright !with Doody says:

  am facut-o si eu doar ca eu deja aveam debifat laughing poate si din cauza ca eu am stick ;pp start-up era gol […];i need a bath. e inca 1 dar.. laughing

 2. SmileBright !with Doody says:

  ah e 31; se explica acum .

Scrie un Comentariu