Consiliere psihologica online

octombrie 18 252 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Aflu astazi prin intermediul unui e-mail ce-i drept nu foarte binevenit, ca este promotie la consilierea psihologica online prin chat unde printre altele, in schimbul a 59 de lei sunt asigurat ca secretele mele sunt in siguranta. Deci pe bune, chiar exista asa ceva! Ma intreb cine naiba o fi prostul care sa plateasca banii aia pentru a-si da una cu parerea despre rezolvarile la problemele lui. De fapt daca stau bine sa ma gandesc, sunt oameni care platesc ca sa se spovedeasca online asa ca retarzi probabil se gasesc.

Probabil mentalitatea este „vai tu, stau cu secretele astea in suflet si bine mi-ar prinde sa le impartasesc cu cineva care sa ma inteleaga ca daca ma confesez sotului imi umfla ochii, ma face curva si ma da afara din casa, iar daca vorbesc cu straini pe mess sau mirc vor rade de mine”.

Pai bine, sa zicem ca inteleg dar 59 de lei !?! redus de la 120 de lei !?! sunt o gramada de bani cu care poti plati o orgie cu 2 fete si tot ti-ar mai ramane bani de taxi sa te intorci acasa.. probabil mult mai relaxat decat daca te-ai confesa uneia care din cate stii tu se poate juca solitaire in timp ce vorbeste cu tine pe chat. Sau poate nici nu sta numai la calculator, isi vede de ale ei prin casa, se duce prin bucatarie si isi face o cafea, ia ceva de mancat, mai rontaie la calculator, se mai uita la un videoclip pe Youtube si in timpul asta iti mai arunca si tie cate-un raspuns acolo din alea prestabilite gen „si ce simti in legatura cu asta?”.

Daca se gasesc printre voi persoane atat de inguste la minte incat sa plateasca pe altii ca sa le spuna ce sa faca, va anunt ca imi ofer serviciile bucuros pentru numai 10 lei pe sedinta de 2 ore. Promit sa va ascult problemele si sa va dau sfaturi utile precum si sa consolez nelinisti sufletesti. Cei interesati, sa dea add la id-ul de mess: worlds_pain.

Inainte sa imi umpleti lista, trebuie sa specific ca nu fac vizite la domiciliu si nu ma simt in largul meu sa discut cu homosexuali (am doi la ignore si nu mai doresc altii) chiar daca nu e vorba de sexologie. De asemenea trebuie sa precizez ca sunt de profesie economist si nu am trecut pe la psihologie decat in vizita, unde din ce am cunoscut eu, studentele nu erau tocmai pe creanga lor.. una chiar a recunoscut ca la facultatea aia se duc in principal persoanele care cauta solutii in a-si goni ciripelu’ de pe creier. Dar nu ma indoiesc ca ies de acolo oameni foarte destepti, experti in chestii de-astea de-ale gandirii si socializarii care te pot aduce pe calea pe care o considera ei ca fiind dreapta, acum ca gandirea pe care ti-o insufla nu s-o potrivi foarte bine cu realitatea e partea a doua dar na, macar isi dau silinta sa te ajute. In fine, subiectul este S.F. pentru mine asa ca nu ma bag in ale lor.

Chiar si asa, oferta mea ramane valabila iar pentru cei care nu au bani exista Dito Forum, un forum unde se gasesc solutii si nu se face bâză, inafar’ de ariile dedicate acesteia.


Opinii Personale
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Consiliere psihologica online”

  1. Amalia says:

    Super articolul. Felicitari!

Scrie un Comentariu