Cont AdSense dezactivat

martie 16 3.440 Like to Share? 7 Comentarii Text Mare-Text Mic

Azi aflai urmatoarea chestie: cum arata un cont Adsense dezactivat.

Un posibil motiv este, citez:

„Analizând recent ínregistrările noastre, am constatat un risc
considerabil generat de contul dvs. AdSense pentru agenţii noştri de publicitate AdWords. Deoarece menţinerea contului ín reţeaua noastră de editori le poate aduce ín viitor daune financiare agenţilor noştri de publicitate, am hotărât să vă dezactivăm contul. Vă rugăm să ínţelegeţi că noi considerăm acest pas necesar pentru a proteja atât interesele agenţilor noştri de publicitate, cât şi alealtor editori AdSense. Înţelegem neplăcerile pe care vi le poate provoca acest fapt şi vă mulţumim anticipat pentru ínţelegere şi colaborare. Nu răspundeţi la acest e-mail dacă aveţi íntrebări despre contul dvs. sau despre măsurile pe care le-am luat.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense”

Cam asa se intampla atunci cand ti se dezactiveaza contul. Nu mai poti face altul pe acelasi nume ci trebuie sa alegi sa il faci pe numele cuiva din familie sau pe numele unei persoane in care ai incredere, si eventual sa iti faci si alt site. Totusi este posibil sa va dezactiveze si contul acela.. nu sunt oameni de incredere si nu au niciun fel de obligatie fata de tine, practic atunci cand esti de acord cu acei termeni si conditii esti de acord sa te fraiereasca.

Adica prima oara cand mi-am facut cont de AdSense am mai umblat cu siretlicuri.. dar a doua oara nu am facut nimic, nici macar nu m-am atins de reclamele altora.. si tot mi l-au dezactivat asa ca.. e decizia voastra daca vreti sa faceti un asemenea cont si sa cadeti de fraieri sau sa va bazati pe un trafic mare si sa vindeti spatiu publicitar sau sa va creati produsele proprii care sa va aduca profit.


Etichete: Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

7 Comentarii la “Cont AdSense dezactivat”

 1. Games Database says:

  Google adsense este cel mai serios de pe piata,in nici un caz nu vrea sa te fraiereasca,ca spun eu 100% intru-cat am reusit sa imi iau banii de la eitongue

  Daca esti serios nu iti va fi dezactivat contul happy

 2. Aion - Fan Site says:

  Eu am facut luna asta 1050 USD sunt curios daca imi va dezactiva contul…am un blog cu tutoriale,ghiduri despre jocul MMORPG Aion Online…Sa vedem ce-o fi,sunt hoti sau corecti..eu unul am fost corect insa am inteles ca fara nici un motiv te dezactiveaza…

 3. FilmeHd.Net says:

  Ce alternative folositi?

  • admin says:

   eu m-am lecuit de advertiseri din-astia care platesc la click fiindca atunci cand vor decat iti inchid contul fara nicio explicatie clara, dar in timpul pana iti inchid contul tu le afisezi reclamele. Si nu e vorba ca iti dai singur click pe reclame, ca nimeni nu e asa prost, ci pur si simplu da un vizitator click pe multe reclame deodata sau cine-stie ce se intampla sau pur si simplu iti inchid contul din cauza continutului de pe site daca se gandesc ei ca e warez sau una din categoriile alea multe din contract. O lista buna cu advertiseri am vazut pe Groapa cu Prosti, puteti sa aruncati o privire la adresa asta: http://groapacuprosti.ro/2008/01/cum-sa-faci-bani-online-din-blog-si.html

 4. Dan says:

  Exact asa am patit si eu, mi-au dezactivat contul, fara nici un motiv. Am sa fac un articol pe blog despre asta. Nu am dat nici un clik pe reclamele mele, nici nu aveam cum deoarece eu mi-am dezactivat direct din Windows reclamele AdSense, mie nici macar nu-mi apareau reclamele pe calculatorul meu.

 5. Programe TV online says:

  Daca ai facut ceva ce considera ei ca nu e corect iti dezactiveaza automat contul.
  Cateodata trateaza la sange problemele, chiar daca in opinia noastra noi facem totul corect, ei interpreteaza altfel situatia si atunci esti taxat.

 6. seriale turcesti says:

  Stiu. Am patit si eu multe cu ei in trecut…de cele mai multe ori inchid conturi fara vreun motiv happy dar baga acolo invalid clicks doar sa fie.

Scrie un Comentariu