Cooliris – Firefox

martie 28 15.971 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Cooliris este un supliment pentru Mozilla Firefox care va permite sa vedeti imaginile de pe mai multe site-uri intr-un slideshow 3D foarte frumos. Se face util cand cautati imagini pe google, doar treceti cu cursorul mouse-ului peste una din imaginile din rezultatele google si va aparea in coltul din stanga al ei o poza mica specifica Cooliris, pe care daca dati click veti porni programul iar pozele rezultate din cautarea vostra google vor fi afisate pe un perete 3D foarte interesant, putand apropia una din imagini ca sa o vedeti, sau o puteti vedea in fullscreen, adica pe tot ecranul. De asemenea merge sa vedeti in acelasi mod si videoclipuri de pe Youtube si alte site-uri de genul.

Iar la fel, o chestie utila este ca atunci cand cautati imagini pe google si le vedeti cu Cooliris, cand apasati butonul de a merge pe site-ul care tine poza, nu exista riscul de a vi se inchide navigatorul de internet. Cei care au mai cautat imagini pe google stiu ca uneori cand apasa pe una din imaginile din rezultate navigatorul de internet li se inchide brusc si pierd tot ce lucrau in momentul respectiv.

Pentru a adauga Cooliris la Firefox, intrati la aceasta adresa si apasati butonul verde pe care scrie „Add to Firefox”, apoi asteptati 3 secunde si apasati butonul de instalare urmand ca mai apoi sa dati un restart de Firefox si gata.

Ah, uitasem! Sa va zic cateva cautari de imagini care au dat rezultate bune: boobs, cocalari, kittens, orice flori, beautiful girls..


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Cooliris – Firefox”

Scrie un Comentariu