Craciun linistit si fara stres!

decembrie 25 201 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Stiu ca probabil ati mai citit aceasta felicitare de craciun de sute de ori, pe retelele de socializare pe care le frecventati, pe mail, pe la televizor, in mesajele primite pe telefon si chiar pe plicurile cu facturile de la utilitati, dar va urez si eu un Craciun linistit si fara stres, sa fiti fericiti si sa va bucurati in tihna de aceasta zi de sarbatoare facand numai ceea ce va place.

Sper din tot sufletul ca mosul sa fi fost darnic cu voi chiar si anul acesta, si sa va fi daruit numai cadouri mari si scumpe in ciuda crizei financiare. Chiar daca nu a fost asa, sunt sigur ca pe parcursul anului care urmeaza se va revansa fata de voi numai cu lucruri bune, pentru ca de obicei in viata, ce pierzi pe-oparte castigi pe alta parte.

Stiu la ce va ganditi, mie ce mi-a adus mosul? Oarecum din pacate, Mos Craciun nu mai da pe la mine de cativa ani buni dar nu pot sa fiu suparat pentru ca mi-a adus cadouri an de an pe o perioada destul de indelungata, ceea ce nu pot spune despre alti copii la care Mos Craciun a venit de doar cateva ori sau niciodata, trebuind sa bage in fiecare an minciuna aceea cu „mi-a adus dulciuri” pentru a nu se face de ras atunci cand erau intrebati de catre prieteni sau de catre doamna invatatoare ce cadouri au primit.

Nu am niciun plan special pentru astazi, probabil ca voi face ceea ce stiu eu mai bine si anume o sa lenevesc ba pe la calculator ba pe la televizor, rasfatandu-ma cu bauturi si mancare, poate si un pui de somn. Voi ce planuri aveti?


De Sărbători
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Craciun linistit si fara stres!”

Scrie un Comentariu