CTR paginii – Adsense

martie 22 1.360 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Ce este ctr-ul paginii la Google AdSense? Ei bine, acest ctr reprezinta exploatarea potentialului reclamelor voastre raportat la numarul de vizitatori. Astfel, daca ai un vizitator care a dat un click pe reclama ta potentialul reclamei respective a fost exploatat la maxim. In momentul in care ai doi vizitatori si doar unul da click pe reclama potentialul reclamei a fost exploatat in proportie de 50%.. si tot asa.

Care a fost cel mai mare CTR la voi? De obicei, cel mai mic este acela al paginii, de la casetele text. Ei bine, la caseta de cautare 1 click/cautare reprezinta 100%. Asa ca daca cineva nu gaseste din prima ceea ce cauta ai un CTR de la 200% in sus. Asa m-am trezit si eu, mai demult nu acum, cu un control al paginii de 1200%. Nu stiu daca a fost intentionat sau pur si simplu nu a gasit omul ceea ce cauta.. cert este ca astia de la Google se uita urat cand vad un CTR mare. De ce nu gasesc o metoda sa impiedice inregistrarea mai multor clickuri care provin de la un singur IP? Simplu! Pentru ca nu e in interesul lor. Cred ca de-abia asteapta o intamplare de genu:

ctr paginii


Etichete: Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “CTR paginii – Adsense”

 1. Kripton says:

  Frate deci e bine sa am CTR-ul mare ? Nu mai faceti aici teoria chibritului spuneti oamenilor ce ii intereseaza. Sry ca va cert da e spre binele vostru happy!

 2. admin says:

  nu! Trebuie sa fie max 100%

 3. Bogdan says:

  Eu am un ctr de 2,94 si am doar 1 click asta este rau?
  Va rog sa ma contactati pe blog sau altfel.

 4. INTERNET ROMANIA says:

  CTR 154,22%
  winking

  Daca o tin asa, anul asta imi cumpar casahappy

Scrie un Comentariu