Cum arata cabina unui avion?

mai 15 1.825 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Mai toti cand eram mici ne doream sa devenim piloti.. ne simteam atrasi de zbor si ori-de-cate-ori vedeam cate un avion pe cer ne uitam dupa el pana trecea.. admiram dara alba pe care o lasa in urma lui si ne placea zgomotul pe care il facea.

Uite ca pe masura ce crestem dorintele noastre se schimba, iar dragul de a zbura parca nu mai este chiar asa intens, iar noi ne indreptam cu pasi repezi spre altceva, nu se stie ce.. ca nu suntem siguri.. doar ne lasam dusi de val urmand sa vedem unde ajungem, si de acolo vom vedea ce face. Pana atunci asteptam, ca de impotrivit nu prea se pune problema.. sa facem ceea ce ne place a devenit un vis frumos.. nu sunt sanse.

Apropo de chestii frumoase, am sa va arat panorama unei cabine Airbus A380.

Trebuie sa dati click, sa asteptati pana se incarca, sa dati un click pe textul care va apare, si apoi sa va folositi de sagetile din josul paginii pentru a naviga in cabina avionului si a va minuna de multimea de butoane si instrumente de bord.. ar fi fost frumos sa avem si posibilitatea de a apasa butoanele respective.. daca ar fi fost un simulator de bord.. oricum e bine. Cred ca multi dintre noi nu au avut ocazia de a vedea cabina unui avion, asa ca o vedem acum.. virtual.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Cum arata cabina unui avion?”

Scrie un Comentariu