Cum decojesti un ou fiert
Iata o metoda rapida si usoara de a decoji un ou fiert. Stim cu totii cat de enervant este sa stai sa rupi coaja de pe ou bucata cu bucata. Prin acest procedeu treaba se rezolva in 3 secunde. Secretul consta in adaugarea unei lingurite de praf de copt in apa in care urmeaza sa se fiarba ouale. Alte indicatii: trebuie sa fierbi ouale la foc mic pentru aproximativ 12 minute in apa care sa depaseasca inaltimea oului cu vreo 5 centimetri. Dupa ce s-au fiert, acestea se lasa in apa rece si apoi se decojesc doar la capete.
super tare
o sa incerc si eu maine. ;DD
Mai e unu…si e roman de-al nostru
http://www.youtube.com/watch?v=70GWpodJOBg
multumesc. Pe acesta nu l-am vazut
s-a chinuit saracu’ om sa sufle.. ma intreb daca o fi pus praf de copt sau le-a fiert doar in apa
arata mai bine englezoiul :}}}
ai incercat metoda? e la fel de usor cum arata acolo?
nu functioneaza; dupa ce m-am chinuit sa fac rost de praf de copt, am ramas si dezamagita ;D
oricum, merge partial pentru ca nu se dezlipesc portiuni din ou cand incerci sa-l decojesti, cum s-ar intampla daca l-ai fierbe ca deobicei.