Cum faci nod la cravata

iulie 19 984 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Zilele astea, de voie de nevoie, m-am cam plimbat la cravata prin oras si am avut probleme destul de mari in a face un nod la cravata. M-am documentat putin pe internet si singurul nod care mi-a placut a fost cel Windsor dublu, mi s-a parut foarte simetric.. eu am o chestie cu lucrurile care nu sunt simetrice sau la locul lor, sau care nu se potrivesc si tot asa.. parca ma fac sa nu ma simt bine si ma apuca transpiratiile.

Bun, m-am hotarat la nod destul de repede, am vazut cateva si restul mi s-au parut destul de obisnuite sau pe-o parte, asa ca am fost si sunt in continuare foarte multumit de alegerea mea. Apoi, normal, m-am apucat cu cravata pusa la gat, stand in fata calculatorului, sa incerc sa fac nodul dupa diverse filmulete demonstrative. Prima oara cand am incercat am stat vreo doua ore sa imi fac un nod la cravata.. am facut si desfacut la noduri de mi s-a urat si am cautat tot felul de filmulete.. si in cele din urma l-am nimerit dar cravata era putin mai lunga decat trebuia.

Acum, insa, am gasit un filmulet care explica totul foarte bine, dupa care poti face un nod la cravata destul de repede, si chiar am si inteles pasii care trebuiesc facuti in innodarea cravatei.. pana acum faceam doar ce zicea „profesorul” fara sa ma gandesc de ce se face asa. Privind videoclipul veti observa ca nodul Windsor se face foarte simplu..


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Cum faci nod la cravata”

 1. darius says:

  Multumita tie am aflat si eu cum se facehappy

 2. madi says:

  te-ai descurcat bine..te-am vazut azi si il aveai facut foarte binewinking&#41winking…bv

 3. admin says:

  da? atunci e bine big grin eu nu te-am vazut, pe unde erai? tongue

 4. madi says:

  da….eram la orar…ai trecut pe langa mine cu giogiwinking

 5. Cumanis says:

  Mda, are o mica problema nodul prezntat in filmulet. Pasi sunt corecti pentru nodul dublu Windsor, dar cravata rezultata in filmulet este prea scurta. In mod normal partea lunga a cravatei trebuie sa ajunga cel putin la nivelul pantalonilor, de preferat la jumatatea curelei. Ori aceasta este problema cu nodul prezentat in filmulet, cravata este prea scurta. Priviti inca om data pana unde ajunge cravata, chiar daca „profesorul” are camasa pe dinafara

Scrie un Comentariu