Cum sa dai Enter pe telefon

iulie 7 860 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

O functie foarte utila in viata de zi cu zi fie ca trimiti un simplu mesaj sau navighezi pe wap si trimiti un mail ori lasi un comentariu sau scrii un post la tine pe site de pe telefon.

Pentru inceput, niciun cunoscut de-al meu nu am vazut sa fi folosit functia asta vreodata, si sunt putini aceia care stiu ca exista si unde se gaseste si sunt sigur ca au fost momente in care ar fi avut nevoie, nefiind nevoiti sa scrie o fraza de cateva zeci de randuri din care cel care citeste nu intelege mai nimic.. stim cu totii ca cititoarele de mesaje de pe unele telefoane nu dau continuitate mesajului si pierzi randul daca este un mesaj mai lung decat ecranul.

In momentul in care scrii un astfel de mesaj apesi tasta de introducere a simbolurilor, de obicei este [ * ], vei primi o lista cu simboluri precum +, ¤, ¥ etc din care sa alegi. Intre aceste simboluri se afla si simbolul “enter” adica o sageata care porneste de sus si este indoita spre stanga la 90°. Alegeti acest simbol si dati OK iar cursorul va trece pe randul urmator, iar daca il mai selectati si introduceti o data veti lasa un rand liber intre fraze.

Randul acela gol ocupa doar doua caractere asa ca nu aveti niciun motiv sa nu folositi functia asta pentru a nu se mai chinui destinatarii sa citeasca ce ati scris voi intr-un mesaj kilometric.
La unele modele de telefoane Motorola, aceasta functie se introduce tinand apasata tasta [ * ].


Pentru Telefon
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Cum sa dai Enter pe telefon”

Scrie un Comentariu