Cum sa stergi Windows Genuine Advantage Notifications

mai 1 83.131 Like to Share? 96 Comentarii Text Mare-Text Mic

Windows Genuine Advantage Notifications este un update de la Microsoft care este menit sa descopere numarul copiilor pirat de Windows. Se instaleaza automat atunci cand inchideti calculatorul, daca aveti update-urile setate sa se downloadeze si sa se instaleze singure.

Practic ce face? Odata instalata pe calculator si ai un Windows pirat, iti va aparea la un anumit interval de timp o fereastra in care te anunta ca ai o copie pirat si te indeamna sa iti iei licenta, sa ai un windows genuine.

Este destul de rau fiindca aceasta notificare te va scoate din orice aplicatie din sfert in sfert de ora, si nu ii convine nimanui sa iese din joc ca sa vada

Ca sa nu mai zic de notificarea din coltul ecranului

Si mesajul din bara din start

Bineinteles, solutia cea mai buna pentru a sterge aceste notificari ar fi sa iti cumperi un Windows original, pentru a sprijini Microsoft si pe saracul Bill Gates, sa le recunosti drepturile asupra programului lor si sa le dai gramada de bani cat cer pe el, cu toate ca Windows XP este lansat in 2001, acum mai bine de un deceniu. Intre timp, se gasesc pe net alte solutii:

1. Solutia pentru Windows XP este simpla: presupune doar rularea programului acesta RemoveWGA. Astfel scapi de windows genuine in 5 secunde. Toata lumea este foarte multumita de el si sunt sigur ca o sa faca treaba buna si la voi. Se poate ca acesta sa fie detectat de antivirus ca fiind infectat, dar este o catalogare gresita asemeni unor programe antispyware. Click pentru mai multe detalii despre program.

2. Solutia pentru Windows 7 este la fel de simpla si se regaseste in ”Remove WTA”, un program care opreste definitiv mesajul cu ”genuine”. Mai era folosit si „7Loader” dar nu mai merge de ceva timp. Instalarea programului este usoara si presupune un simplu restart al calculatorului.


Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

96 Comentarii la “Cum sa stergi Windows Genuine Advantage Notifications”

 1. smith says:

  salu. am si eu o problema…cand incerc sa inatalez programul imi zice „Microsoft WGA Notification Tool is not currently active on your system” si nu porneste instalarea.

 2. Uoana says:

  multuuuumeeeeeeesc!

 3. cristityy says:

  George…. programul oferit de tine mai sus cel de pe mediafire are virus.Luati cu incredere de pe netdrive.ws ca este probat si testat cu super antivirusi. http://www.netdrive.ws/326389.html

 4. cristityy says:

  Folositi 1:REMOVEWAT pentru windows 7 (pentru vista nu e probat) si 2: WGA WINDOWS XP pentru windows xp.Nu le mai amestecati intre ela ptr ca altfel nu vor functiona.Dupa ce ati scos acel mesal de pe desktop intrati in windows update (indiferent de sistemul folosit) si opriti update-ul de la windows(chiar daca scrie nerecomandat)acel update le arata celor de la microsoft daca aveti sau nu licenta.

 5. cristityy says:

  „smith Says:
  January 29th, 2011 at 19:49

  salu. am si eu o problema…cand incerc sa inatalez programul imi zice “Microsoft WGA Notification Tool is not currently active on your system” si nu porneste instalarea.” La astfel de programe NU se face instalare ca la un joc adica sa-ti arate tot procedeul de instalare.important e sa iti dispara acel mesaj de pe desktop si apoi opreste update-ul de la windows si gata.De multe ori vedeti ca va trebuii sa dati restart la pc pentru a avea efect.la acel program removewat pentru windows 7 se face automat dupa „instalare”,sau pentru smith poate nu ai gasit programul care este crack-uit bine.mai incearca altul si vezi ca trebuie sa scapi.

 6. valentin says:

  multumesc frate pentru sfatu asta esti bun la astea multumesc frumos salut si numai bine

 7. Grigore says:

  Cu câteva luni în urmă, am aplicat RemoveWat şi a fost perfect. Dar de câteva zile, mi s-a înnegrit ecranul şi am încercat de câteva ori tot cu RemoveWat dar nu-şi mai face efectul. Cum aş putea scăpa de negreală fără să instalez din nou Windows 7 Ultimate.

 8. iomann says:

  cu clor

Scrie un Comentariu