Cum stii daca ii place unui baiat de tine

ianuarie 22 8.000 Like to Share? 29 Comentarii Text Mare-Text Mic

Vrei sa stii daca ii place unui baiat de tine? Nu mai smulge petalele florilor! Remarca daca repeta una dintre aceste miscari, si vei sti daca l-ai capturat:

Isi musca buzele. Sau se joaca cu degetele la gura . E un semn bun . Cand un barbat se excita, gura lui devine super sensibila si simte nevoia sa o atingi.

Casca ochii. Cand ochii unui barbat surprind o prada tentata, pupilele i se dilata instantaneu. Ca sa vada mai bine, Scufita Rosie..

Se pune la punct. Netezeste obsedat cute imaginarea ale camasii: inconstient cauta sa arate cat mai bine – pentru tine!

Iti invadeaza spatiul. Isi pune bricheta sau mobilul pe partea ta de masa ? Iti trimite semnale clare ca e disponibil si tatoneaza terenul.

Te imita. Ai impresia ca gesticuleaza ca tine? Nu-i un lucru de mirare. E chiar indragostit de tine. Corpul lui intra involuntar in rezonata cu al tau si se misca la fel.


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

29 Comentarii la “Cum stii daca ii place unui baiat de tine”

 1. teodorina says:

  Buna! De ceva vreme imi place de un băiat care este si unul dintre cei mai buni prieteni … Ne cunoaștem din clasa A5-a (acum sunt a7-a) si eram colegi…eu stăteam cu cea mai buna prietena a mea in banca ,iar el stătea in spatele nostru si ne făcea mereu sa radem .. Lui pe.atunci ii plăcea de prietena mea si ea de el dar atunci nu simțeam nimic pentru el si nici ei nu au fost împreuna. In clasa a 6-a m.am mutat la cealaltă clasa pentru ca in clasa aia copii erau nu tocmai deștepți si plus ca se schimba profesoara de mate cu unul mai sever. Încă mai Țineam legătura cu ceilalți colegi in special cu el si vorbeam mereu pe mess pe fb si ii părea rău ca ma mutasem. Apoi a venit si tabăra si venea si el si la un moment dat i.am spus ca cică nu vin ca sa văd cum reacționează si el era disperat ca de ce ,cum , ce s.a întâmplat si eu i.am spus glumesc,vin si el era sa fac infarct. Acolo ne.am distrat super ,mereu cand se întâmpla ceva imi spunea mie imediat chiar si cand stăteam la masa si el era in capătul opus al mesei . In clasa a7-a a început dintr.o data sa imi placa de el. Mereu făcea glume prin preajma mea si el e genul mai nebun mereu se cațără pe gâtul unui coleg sau in spatele lui si se uita la mine sa vadă daca rad , o data mi.a spus ca el nu cade la comanda pe jos (poveste lunga) si cand i.am spus sa cada el a căzut . Imi pune mereu piedica cand trec pe lângă el , se uita din cand in cand la mine si cand ne întâlnim privirea eu ii zâmbesc si el imi zâmbește înapoi . La un moment dat prietenele mele au vrut sa ma cupleze cu cnv si ele mi.au spus ca m.as potrivii cu un băiat de la cls A6-a si i.au pus tot felul de întrebări daca sunt drăguța, daca ar vrea sa fie cu mine si el răspundea cu da la toate dar mie nu.mi plăcea de el,iar cand se suna.se am fost la ele in clasa si una dintre ele s.a dus la baiatul de care imi place si i.a spus ca cica m.au cuplat cu acel băiat si el se uita disperat la noi doua si întreba cum ,ce dar eu i.am spus ca nu e adv si s.a liniștit … Iar acum le.am spus si prietenelor mele ca imi place de el si ele vor sa ma cupleze cu el dar nu sunt sigura daca el ma place voi ce spune-ți ?

 2. teodorina says:

  Am uitat sa va spun ca in tabăra avea o minge si dădea ușor in mine cu ea iar eu m.am enervat si i.am luat.o si cand am dat cu piciorul in ea am darmat un ghiveci cu flori si el m.a ajutat sa strâng frunzele rupte si pamantul de pe jos iar intr.o seara cand am vrut sa dormim cu toți fete si băieți intr.o camera ,ne pusesem băiat fata in pat si era un băiat care nu.l Cunoșteam si trebuia sa stau intre el si băiatul de care imi place si el m.a pus sa ma duc mai aproape de acel băiat ca nu ma mânca si ca daca imi face ceva i-l bate … Si nu mai spun ca era in pijamale adică doar intr.o bluza si o pereche de boxeri ??

 3. Nume says:

  Imi place de una baeat mai bine zis chiar il iubesc!Am fost colegi de clasa la gimnaziu ne intelegeam perfect eram cei mai buni prieteni,eu am inceput sa il simpatizez dupa ce am terminat 9 klase tot ne intelegeam el a vrut sa se intilneasca cu mine si mie imi placea tare de el eu lam refuzat nustiu dc nu intelegeam dc am trecut peste peste citva timp eu iam ziss ka imi place de el pe odno si el typa no vrut sa fie ku mine a inceput sa se intilneasca cu altcineva eu mam intilnit ku fratele sau o saptamina si ceva apoi ku un prieten de a lui tot putin timp ….a trecut deja mult timp 1 an si ceva mie imi place de el tareee,si prietena mea ia scris lui pe odno la intrebat cmf una alta si la intrebat despre mine una alta ea ea zis ka mie imi place de el si el nu credee,apoi la diskoo a venit si sa pus linga mine la dans popular am simtit ka ma strins mai tare de mina apoi se uita la minee si mai multe gesturi de asteea este mai mult de scris aici..dar va rog ajutatima nustiu ce sa facc imi place foarte tare de el

Scrie un Comentariu