Cursor de Windows Vista pe Windows XP

aprilie 20 16.201 Like to Share? 8 Comentarii Text Mare-Text Mic

Dupa ce v-am aratat cum va puteti transforma un Windows XP intr-unul Vista prin intermediul articolului acesta (click daca nu l-ati vazut) m-am gandit ce ar lipsi si uitandu-ma asa in gol pe monitor am vazut sageata mouse-ului.

Aceasta este un cursor, pentru cine nu stie, si sunt mai multe intr-un pachet. Aceste pachete de cursoare se pot schimba foarte usor intrand in Start – Control Panel – Appearance and Themes si uitandu-va in stanga la rubrica „See also” o sa observati un link „Mouse Pointer„. Dand click pe el o sa se deschida o fereastra cu mai multe scheme de cursoare in mai multe feluri.

Puteti pune absolut orice imagine vreti ca si cursor, atata timp cat este in format .cur sau .ani deci nu numai acelea pe care le vedeti in schema predefinita. Selectand pe rand cursoarele dintr-o anumita schema si apasand Browse puteti pune in locul acelora alte cursoare si apoi sa va salvati schema proprie cu Save as.. si sa dati Apply si OK ca sa o activati.

Pagina de download a imaginilor de cursor pentru Windows Vista este aceasta. Puteti fie sa puneti asa poza cu poza cum va zisei mai sus, fiecare cursor la locul lui, fie sa dati dublu click pe fisierul de install pentru instalare automata. Eu le-am pus asa poza cu poza ca nu am incredere in instalarea automata dar acum nu stiu, fiecare cum ii e mai usor.

Acum arata perfect ca un Windows Vista, ceea ce mi se pare mie cel mai important ca nu vad asa mare deosebire intre cele doua inafara de aspectul ala mai frumos pe care il am acum si pe XP, cand zic deosebire ma refer la ce mi-ar trebui mie zilnic.. ca avantaj, pentru XP se gasesc majoritatea programelor care imi trebuie, pentru Vista mai putin. Pe de alta parte Vista e mai rezistent la „frecarile” zilnice si nu trebuie reinstalat periodic, dar nu compenseaza celelalte chestii si resursele pe care le consuma.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

8 Comentarii la “Cursor de Windows Vista pe Windows XP”

 1. zigo says:

  project XanimarTG cursor 2009 for windows.rar free download
  http://www.netdrive.ws/266459.html or
  http://www.netdrive.ws/175699.html

 2. adi says:

  sint bestiale cursoarele dp netdrive.ws ms mult zigangel)

 3. pinguin says:

  multam fain zigo pt cursoare //vezi mo cai alu unu dp hi5 kpa@xxrd

 4. ingerasdiana says:

  k faine is cursoarele sint multe zigolove struck

 5. blondutz says:

  zigo sint cele mai tari cursoare decit cursoarele win wista

 6. ekho says:

  bestial** bestial** cursoare zigo nota 10+

 7. bastardu says:

  sall am tot cautat pe tot netu si am dat de cursoarele astea XanimarTG cursor 2009 pe adresa asta si ma bucur ca cineva le_a editat sint super cursoarele le folosesc pt win xp

 8. floka says:

  misto cursoare winkinghappy

Scrie un Comentariu