De ce sunt minunate fetele?

februarie 28 1.401 Like to Share? 9 Comentarii Text Mare-Text Mic

Sunt minunate pentru ca acum vorbesc cu tine foarte frumos si se joaca de parca le-ar placea de tine iar peste un minut vorbesc cu altul la fel. Sunt minunate pentru ca atunci cand te desparti de ele, ziua urmatoare le vezi mergand cu altul de mana.. eventual cu unu de care ai spus ca nu iti place deloc doar asa ca sa te faca gelos. Sunt minunate pentru ca aleg dintr-o gramada de baieti pe aia care sunt mai nebuni si daca se poate mai bogati si desi sunt prosti ca noaptea ele vorbesc cu ei ca si cum ar fi niste intelepti si ii urmeaza in tot ce fac.

Sunt minunate ca se trezesc ca au facut o alegere gresita abia cand isi intemeiaza o familie si isi dau seama ca acel tip nebunatic nu este deloc un stalp bun al familiei ci dimpotriva le si inseala. Sunt minunate pentru ca abia atunci isi dau seama ca au ratat niste baieti adevarati care sunt acum cu niste fete bune iar ele acum sunt doar niste “sparte” la care nu se uita nimeni mai mult de o noapte. Sunt minunate ca se dau la tine abia dupa ce afla ca ai prietena si te „descopera” abia cand te vad cu ea.

Sunt minunate cand spun “prietenul meu a fost fotomodel si s-a saturat de sex, acum vrea doar o relatie bazata pe sentimente” si cand le spui “aha” ele zic cu toata convingerea ca asa este si ca esti prost tu iar peste trei luni ti se plange ca l-a vazut pe acel prieten minunat al lor cu alta in masina, si ca o inseala de mai mult timp.

Sunt minunate ca nu isi dau seama cand un baiat le vrajeste si cred ca vor avea o relatie de lunga durata cu acel “Don Juan” perfect din punctul lor de vedere dar care vrea doar sa le dea pe spate.. la propriu. Sunt minunate pentru ca te iarta foarte usor daca le iei cum trebuie si bati fierul cat e cald (adica atunci, pana nu te uita). Sunt minunate pentru ca le vezi purtandu-se cu nasul pe sus ca niste destepte si cand intri in vorba cu ele e dezastru si te miri cum de aparentele pot fi asa inselatoare. Sau le vezi imbracate frumos, curatzele iar cand deschid gura parca ar fi niste taranci nespalate.

Sunt minunate cand le vezi timide, rusinoase, la locul lor, iar cand te culci cu ele zici ca sunt o masina de facut sex.. iar apoi afli o mica parte din zecile de insi care au trecut prin patul ei. Sunt minunate pentru ca dupa doua beri, niste visinata si 2 noaptea cad la pat ca niste antilope ranite si obosite si poti sa faci cu ele ce vrei.. si tu si prietenul tau.. in acelasi timp..

Deci? De ce sunt minunate fetele? SIMPLU! Pentru ca nu sunt toate la fel!


Gânduri
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

9 Comentarii la “De ce sunt minunate fetele?”

 1. Spooky says:

  bah asta e idea mealaughing
  Io cucersc gagiki s-apoi le las la bronzathappy&#41winking

 2. admin says:

  Eu am vrut ca articolul asta sa fie de bine dar mi-a fost imposibil. Cunosc si fete bune dar prea putine..si ideea e sa va feriti de cele despre care am scris acolo..daca va bateti joc de ele cu atat mai binebig grin

 3. Gociu says:

  tare post laughing m-ai amuzat

 4. admin says:

  Cred ca te-ar interesa sa vezi si celelalte posturi din Articolele melewinking

 5. Kano says:

  astea sunt cacalau in romania straight face…gasesti 3 la 1 leu

 6. admin says:

  sunt bune la chefuri peace sign

 7. sup3rba says:

  super postul de mai sus

  pupici thake care

 8. pinky says:

  eu zic ca era belea sa fi fost toate fete la felhappy&#41hee hee

Scrie un Comentariu