Deschide PDF Online

februarie 7 3.254 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Deschiderea fisierelor .pdf online este foarte utila si eficienta fiindca, pe de o parte nu trebuie sa iti bati capul cu Adobe Reader care ingreuneaza sistemul si tot cere sa ii faci update-uri si pe de alta parte, aceasta aplicatie online permite sa distribui fisierul incarcat si prietenilor, ramanand salvat pentru o perioada de pana la 3 zile. De cele mai multe ori ne lovim de fisiere PDF doar in treacat, cand trebuie sa citim un comunicat, un tabel sau o factura.. iar doar pentru atata lucru nu se merita sa tinem un program instalat pe calculator.

Gasiti aplicatia care deschide PDF-uri, dar si fisiere Word, la adresa Samurajdata.se unde veti fi intampinati de o interfata simpla, cu doua campuri: unul pentru a introduce URL-ul fisierului daca vreti sa deschideti un PDF de pe internet, si un camp pentru a incarca fisierul din calculator. Dupa apasarea butonului „View” va aparea o imagine (scalata sa incapa pe ecran, dati click pe ea pentru a o vedea la dimensiune normala) pentru fiecare pagina din fisierul PDF. Astfel aveti acces instant la informatia care va trebuie din fisierul respectiv, putand sa o cititi fara nicio bataie de cap.

Printre unelte veti regasi sagetile de navigare in pagini stanga-dreapta, salt la pagina cu numarul dorit, rotire stanga-dreapta sau vizualizarea tuturor paginilor una sub alta.

Daca vreti sa aratati unui prieten fisierul PDF nu trebuie decat sa copiati link-ul paginii si sa il dati pe messenger, mail, etc.

Update: incepand cu versiunea 19 a Mozilla Firefox, puteti deschide un fisier .pdf direct in browserul de internet, la fel ca orice alta pagina.


Etichete: , Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Deschide PDF Online”

 1. Mocanu Roxana says:

  Vreau aa deblochez un telefon ca sa pot baga orice cartela

 2. Sanda says:

  Decodare telefon alcatel 282X ID 282X-2BRGFR3 IMEI 861941006858735

 3. Andrei Dragut says:

  Nu

 4. Prodan Camelia says:

  Vreau sa deblochez un telefon samsung galaxy S7 edge codat pe vodafon

Scrie un Comentariu