Despre Comentarii

februarie 13 718 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Sunt sigur ca or sa apara cateva intrebari legate de folosirea corecta a comentariilor de pe acest blog, de aceea va vin in ajutor cu cateva indicatii simple.

In primul rand daca nu folositi direct campul de lasare a unui comentariu ci dati click pe link-ul „Răspuns” de sub poza cuiva care a lasat un comentariu inaintea voastra, ii veti raspunde la comentariul lui, iar raspunsul vostru va fi dat putin mai la dreapta. Asta in caz ca o sa va mirati daca o sa aveti comentariile afisate mai intr-o parte.

Poza la Comentarii

Ca tot veni vorba de comentarii, veti observa ca acum va apare o imagine langa comentariul pe care il trimiteti. Acea imagine este in functie de adresa voastra de e-mail. Imaginea standard este una cu monstri animati si apare atunci cand nu ati setat nicio imagine pentru adresa voastra de e-mail. Pentru a va pune imaginea voastra in locul aceleia standard este necesar sa va inregistrati adresa de e-mail pe Gravatar. Dupa ce faceti asta orice comentariu care e dat de pe adresa aceea de mail pe orice site, nu doar blogul acesta, va avea imaginea voastra.

Vezi Toate Comentariile

Pentru a vedea toate comentariile de la un articol este necesar sa apesi link-ul de Comentarii Precedente care se afla sub comentariile acelui articol, inainte de campul de lasat comentarii. Acest link apare atunci cand sunt mai multe comentarii la un articol si pentru a nu le incarca pe toate, site-ul afiseaza doar pe ultimele aparute. Dupa ce dati click pe el veti vedea ca in partea dreapta, sub comentarii, va fi si un link de Ultimele Comentarii pentru a va reintoarce la ultimele aparute.

Your Comment is Awaiting Moderation

Daca sub comentariul tau va aparea „Your Comment is Awaiting Moderation” inseamna ca acel comentariu a fost introdus corect, doar ca acesta cuprinde in cadrul lui un element peste care este nevoie sa se uite un administrator inainte sa poata fi vazut si de ceilalti utilizatori. Elementele din comentarii care necesita aprobare sunt linkuri, injuraturi, etc. In mare parte sunt link-uri si cum am renuntat la ideea de a va pune sa scrieti tot timpul textul acela din imagine inainte de a trimite un comentariu, ca stiu ca nu va placea, aceasta aprobare inainte de publicare este imperativa, altfel comentariile vor fi pline de reclame la viagra si cate si mai cate.

Cum stergi datele dupa care ai dat comentariu

Pentru a va fi mai usor, in cadrul browser-ului vostru de internet raman stocate urmatoarele informatii dupa ce lasati un comentariu pe blog: nume, adresa de e-mail si website. Se intampla asta pentru a nu fi nevoiti tot timpul sa mai stati sa mai completati si acele campuri cand vreti sa lasati un comentariu.

Cu toate ca acestea pot fi sterse si scris altceva in locul lor, este cam greu sa faci asta ori de cate ori vrei sa lasi un comentariu cu un alt nume, sau poate ai gresit adresa de e-mail si de cate ori vrei sa lasi comentariu ti-o arata pe aia si trebuie sa stai sa o corectezi de fiecare data.

Pentru a sterge aceste informatii salvate, trebuie sa va uitati in informatiile paginii. O sa va zic calea mai usoara pentru toate browserele si calea mai la obiect doar pentru Firefox, pe restul cautati si voi ceva asemanator.

Calea usoara are dezavantajul ca o sa va delogheze de pe toate site-urile unde ati dat sa va tina minte ca sa nu fie nevoie sa va logati de fiecare data cand intrati. Inevitabil, cam o data la o saptamana, doua, oricum se reseteaza acele informatii si va trebui sa va logati din nou. Trebuie sa deschideti fereastra de stergere a datelor private (se apasa in acelasi timp CTRL, SHIFT si DEL) si sa selectati de acolo „Cookie” si apoi sa dati „Curatare” sau stergere). Asta e tot.

Pe Mozilla Firefox:

 • intrati pe blog, pagina aceasta pe care sunteti acum este foarte bine
 • intrati in meniul de „Unelte” la „Informatii despre pagina”.. meniurile sunt acelea de sus de tot din browser (nu din blog), bara de meniuri incepe cu fisier, editare, vizualizare etc.
 • in fereastra de „Informatii despre pagina” dati click pe icoana de „Securitate” si dati click pe butonul „Vezi cookie-urile”.
 • o sa va apara o lista cu mai multe chestii din care voi trebuie sa stergeti „Comment_author, comment_author_email si comment_author_url„.

Daca ati sters si altceva din greseala pe acolo nu-i bai.


Anunţuri
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

2 Comentarii la “Despre Comentarii”

 1. Mitchell says:

  sa sa vedem poza (nici nu stiam chestia asta)

 2. Admin says:

  ma bucur ca ai reusit, esti primul in top! happy

Scrie un Comentariu