Diacritice – convertor online

martie 18 22.547 Like to Share? 8 Comentarii Text Mare-Text Mic

Site-ul asta m-a scapat in ultima perioada de multe neplaceri cauzate de punerea diacriticelor la referatele pe care le-am avut de facut. Cred ca fara el as fi stat o zi intreaga sa inlocuiesc la a, i, t, s cu  ă, â, î, ţ, ş.

Este foarte simplu, dati copy-paste la textul pe care il aveti de convertit in pagina aceasta apoi apasati butonul de conversie. O sa va apara un text intermediar in care convertorul a pus diacritice cuvintelor care trebuiau neaparat sa aiba, iar la cuvintele care pot sa aiba sau nu diacritice va lasa pe voi sa alegeti care este forma corecta – cea cu diacritice sau fara.

Dupa ce corectati textul alegand acele forme, apasati butonul de text final, si decat il copiati la loc in document. Foarte usor.

Trebuie sa stiti ca ar trebui sa faceti convertirea textului fara diacritice inainte sa va apucati sa il boldati, buletati, colorati sau orice altceva fiindca odata introdus in convertor veti pierde aceste personalizari ale textului, ramanand text simplu.

De asemenea luati textul de convertit pe parti, nu tot documentul deodata ca o sa va saturati de convertit la el, si fiti atenti ca nu suporta caractere speciale de genul β ori anumite cratime ori primele ghilimele din word. O sa va apara in locul acestora un a si doua semne pe care va trebui sa le corectati dupa ce ati lipit textul convertit cu diacritice inapoi in document.


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

8 Comentarii la “Diacritice – convertor online”

 1. InfiniTTy says:

  de mult il folosesc;cred k de un an.Plus de asta si chestia cu traduceri e buna

 2. casil says:

  …omul bun şi pomul copt…tu eşti şi unul şi celălalt…

 3. MRcrispy says:

  whew omule mi-ai salvat viaţa, durează mult prea mult manual big grin
  Mulţam

 4. inna says:

  intr-adevar mi-a fost de mare ajutor , am scapat de rutina cautarii tastelor si am terminat foarte repede.bine ca exista persoane care se mai gandsc si la nevoile multora

 5. Gabriela says:

  da mie nu imi mai da textul corect dupa ce l-am scris

 6. Gabriela says:

  dupa ce trimit textul mie nu mai imi apare nimic

  • admin says:

   nu imi dau seama ce ar putea sa aiba, ar fi fost corect sa nu iti afiseze textul de la 2900 de caractere incolo (doar atat suporta odata), adica sa ti-l taie. Daca nu ti-l afiseaza deloc poate o cere java si nu ai.. nu pot sa imi dau seama fiindca la mine merge bine. Ah, inca un sfat.. selectati diacriticile cu sedila (sunt mai bine suportate).

 7. busega daniela says:

  ffff tare,multumim.

Scrie un Comentariu