Dicktease pe internet

iulie 30 2.196 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Presupun ca faza cu sexul la distanta prin telefon s-a cam invechit, acum are mai toata lumea calculatoare si internet.. poti sa te si vezi unu cu altul.. deh, este altceva pentru cei mai infierbantati, fie ca se cunosc ori s-au gasit unul cu altul pe internet.

Cu un webcam poti sa faci multe.. plus de-asta ofera un prilej bun pentru curve de a-si expune oferta, sau pentru cele care ar dori sa devina.. Se poarta azi ca unele fete care se gandesc in mintea lor ca au ce arata sa se dezbrace in fata webcam-ului, sa isi faca poze in ipostaze cat mai provocatoare pentru hi5 sau sa se franga in figuri pe strada ca niste caţele in calduri sperand sa atraga atentia masculilor.

Iata ca aici o fata face strip dicktease in fata webcam-ului.. sau cel putin asta intentioneaza fiindca este intrerupta.. sper ca si-a luat-o bine..

https://youtube.com/devicesupport

Urmatoarea este preferata mea.. a durat ceva pana am gasit-o fiindca o scosesera de pe Youtube.. ma intreb de ce fiindca nu e decat o proasta care danseaza si cade sifonierul pe ea happyEtichete: Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

2 Comentarii la “Dicktease pe internet”

 1. kaboom says:

  super tare aia cu sifonierul =)

 2. clauddya says:

  a doua cred ca e facatura din 2 motive
  1.daca s-a filmat singura, nu cred ca era atat de fraiera sa puna videoul pe net
  2.nici pas, miau , ham , muuu,auu nimik nu a zs cand a cazut sifonieru pe ea, chiar e nesimtita?nu a simtit deloc durere?laughing

Scrie un Comentariu