DIGI impune ordinea canalelor

octombrie 17 12.874 Like to Share? 36 Comentarii Text Mare-Text Mic

Toti abonatii RDS care primesc canalele TV prin intermediul unui decodor DIGI au fost intrebati sau urmeaza sa fie intrebati daca doresc sa faca un update la soft. Practic, navigand ca de obicei pe canale, li se va afisa o caseta in care sunt anuntati ca este disponibil un update de soft si sunt indemnati sa efectueze actualizarea respectiva.

Nefericitii care au proasta inspiratie sa aleaga OK din meniul respectiv, vor instala in decodor o versiune de soft in care canalele TV sunt aranjate „tematic” dupa inima celor de la DIGI. N-ar fi o problema daca apoi s-ar putea umbla ca de obicei la canale sa poata fi mutate mai sus sau mai jos in functie de cum ii place la fiecare. Dar nu se poate, adica asa cum sunt ordonate de prima data, asa raman. Utilizatorii nu pot sa modifice nimic, si nici nu au posibilitatea de a reveni la versiunea de soft de dinainte de actualizare. Practic, ai dat Ok, ai luat teapa!

Singura solutie de ordonare a canalelor este de a crea o lista de canale favorite. Aceasta optiune se gaseste in Meniu – Editare Canale – Editare canale favorite – Favorit 1. Aveti posibilitatea de a adauga canalele in ordinea in care doriti, dar numai unul cate unul (nici aici nu aveti optiunea de a muta canalele dupa bunul plac). Dupa ce salvati, puteti accesa lista de canale favorite prin intermediul butonului OK de pe telecomanda care va intra mai intai in lista de canale TV, apoi cu sageata spre dreapta ajungeti intr-un final sa intrati in lista canalelor favorite.

Posturile TV vor fi in ordinea in care le-ati introdus in lista de canale favorite dar vor avea in continuare numerotarea din lista TV.. asadar primul post poate sa aiba numarul 100, al doilea post are numarul 15, al treilea 34 si tot asa. Atat timp cat navigati pe canale folosind sagetile in sus si in jos de la telecomanda, veti vedea posturile in ordinea aleasa de voi in lista de canale favorite. Daca in schimb, apasati pe cifrele de pe telecomanda nu o sa afiseze pozitia respectiva din lista canalelor favorite ci o sa iese din lista voastra in lista TV, astfel apasand 1 veti vedea ce a pus DIGI pe 1, si anume TVR 1.

Deci, situatia este nasoala si desi nu cred ca va dura foarte mult pana sa fie rezolvata pentru a da clientilor libertatea de a alege ordinea canalelor, daca va aflati printre norocosii care inca nu au dat voie la actualizare, nici sa nu o faceti!


Articole Diverse
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

36 Comentarii la “DIGI impune ordinea canalelor”

  1. gigi says:

    m.am mutat de la bozgori si gata!!!

Scrie un Comentariu