Editare Poze Photoshop Online

aprilie 16 43.298 Like to Share? 10 Comentarii Text Mare-Text Mic

Cea mai buna alternativa free online a Photoshop-ului este programul de editat imagini si poze creat de cei de la Pixlr, cu o interfata foarte usoara si tradusa in multe limbi, inclusiv in romana. Spatiul de lucru este foarte bine organizat, ferestrele de lucru sunt foarte putine si anume bara de instrumente, caseta de zoom, cea de straturi, cea cu istoricul operatiilor facute si nu in ultimul rand fereastra cu imaginea pe care o editati. Restul optiunilor se regasesc in bara de meniu situata in partea de sus a editorului.

Photoshop-ul online oferit de cei de la Pixlr este o aplicatie flash care spre deosebire de Photoshop-ul original care trebuie instalat pe calculator, nu consuma deloc resurse. Am fost surprins sa vad ca nu mananca din proces nici macar cat un videoclip Youtube sau un widget cu un hamster care alearga pe o roata. Este adevarat ca este mai greu de folosit in special pentru cei care nu cunosc scurtaturile pentru operatii si dupa ce selecteaza o zona de exemplu pentru a o taia trebuie sa dea mereu Editare – Taiati pana se invata sa apese CTRL+X.

In ansamblu este un editor online cu care iti poti face treaba daca nu ai ceva de facut care necesita un volum mare de munca: redimensionari, fundal transparent, inscrisuri de text.. se fac foarte repede fara nicio bataie de cap. Este o unealta excelenta de editare poze photoshop online.

Nu sunteti multumiti de Photoshop-ul online de la cei de la Pixlr? Incercati Photo Raster!


Etichete: , Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

10 Comentarii la “Editare Poze Photoshop Online”

 1. Skinnerul says:

  am folosit pixlr, totusi prefer Photoshop de pe PC decat online happy dar cand nu ai Photoshop e bun si acest tool online.

 2. Loren@ says:

  Eu folosesc tot un program online se numeste fotoflexer : http://fotoflexer.com/ . E foarte bun! Multumim pentru articol!

 3. Ovy says:

  De unde pot downloada Photoshop fără să aibă viruşi?

 4. Ovy says:

  Dacă îl iau de pe Adobe,are viruşi? Sau de ce scrie când
  îl downloadez să dezactivez orice sowftare antivirus?

  • admin says:

   la multe programe scrie asa pentru a elimina riscul ca antivirusul sa interfereze cu procesul de instalare. Poti sa ignori mesajul si sa lasi antivirusul la locul lui, sunt sanse mari sa nu faca probleme.

 5. Alexa says:

  Imi plac mult pozele de genu

  http://alexakornkafer.deviantart.com/art/The-false-mask-377141915

  Cum a fost realizata aceasta poza?

 6. sorina says:

  Eu as nevoie de un program foarte bun cu care as vrea sa sterg fundalurile pozei si sa pot pune altele (dar nu acelea care trebuie sa stergi putin cate putin cu creienul) .si sa aiba si optiuni sa retusezi defectele fetei chestii de genu..
  Ce imi racomandati?

 7. Draghici says:

  Vreau si eu o aplicatie care iti poate ascunde fata (fata pixelata) cine ma poate ajuta

Scrie un Comentariu